MAÇKA'NIN MİLLİ HASSASİYETİ

MAÇKA

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma programı Maçka’da büyük bir coşkuya sebep oldu.

MAÇKA'NIN MİLLİ HASSASİYETİ

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma programı Maçka’da büyük bir coşkuya sebep oldu. 

İlçemiz Maçka, İstiklal Marşımızın kabulünün 103.Yıl Dönümü dolayısıyla düzenlenen İstiklal Marşımızın kabulünün 103.Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma programın gösterdiği ilgi ile Milli Hassasiyetini yine gösterdi. 

103 YILLIK MİLLİ HEYECAN 
İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yıldönümü dolayısıyla Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin hazırlamış olduğu kutlama programı büyük bir ilgi ve alakayla takip edildi. Maçka Halil İbrahim Atmaca Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kutlama programına, Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak,Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan. 

MAÇKA DURUŞUNU GÖSTERDİ 
Maçka Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Dinçer, Maçka Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Volkan Numan Bulut, İlçe Emniyet Müdürü İsa Kilim. İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Harun Nazlı. Siyasi Parti temsilcileri, Maçka Müftüsü Mehmet Cebeci, Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nevzat Beldüz. Maçka Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Elif Şahinler, Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel, ilçe protokolü,öğretmenler, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. 

YARIŞMALARDA BAŞARI GÖSTERENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ 
Etkinliğin sonunda İstiklal Marşımızın kabulünün 103.Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma programı dolayısıyla düzenlenen Şiir, Kompozisyon ve Resim yarışmalarında başarı gösteren öğrencilere ödülleri verildi. 
Maçka Haber Merkezi 
Ali TİRİTOĞLU