MAÇKA’NIN KEDİLERİ GÖLGENİN KEYFİNİ ÇIKARTTI

MAÇKA’NIN KEDİLERİ GÖLGENİN KEYFİNİ ÇIKARTTI

Maçka’da günlerdir etkili olan sıcak hava dalgası

MAÇKA’NIN KEDİLERİ GÖLGENİN KEYFİNİ ÇIKARTTI

Maçka’da günlerdir etkili olan sıcak hava dalgası sonrası gölgelik bir yer bulan ilçemizin kedileri serin ortamın keyfini çıkarttı.

Trabzon’un Maçka ilçesinde uzun süredir bir avuntu biraz keder misali kâh yağmurlu, kâh güneşli seyreden hava durumu uzun süredir yerini yoğun bir sıcak dalgasına bırakırken, bu durumdan en çok etkileneneler ise her zamanki gibi sokak hayvanları oldu.

KEDİLER GÖLGELİK ALANIN KEYFİNİ ÇIKARTTI
İlçemiz Maçka’da uzun süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava dalgasından bunalan sokak kedileri buldukları serin ve gölgelik yerin keyfini çıkarırken, bu anlar da gazetemiz muhabirlerinin objektiflerine takıldı.
Maçka’da uzun süredir etkili olan sıcak güneşli hava insanları evlerine ve gölgelik alanlara hapsederken, sokak kedileri de bu durumdan bir hayli etkilenmiş göründü. Hava sıcaklığın 26 derece olarak kaydedildiği Maçka’da kediler de buldukları serin ve gölgelik yerin keyfini çıkarttı.


İNSANLAR PAYLAŞABİLMEYİ KEDİLERDEN ÖĞRENİYOR
İnsanların aksine buldukları küçük bir alanı bile paylaşabilmenin keyfini çıkaran kedilerin top atsan umursamaz halleri ise oldukça dikkat çekici ve keyif vericiydi.
Maçka’daki Sokak kedilerinin vatandaşın dikkatinden kaçmayan o anları ise ilçe halkının cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.

Ali TİRİTOĞLU