MAÇKA’NIN HER YERİNDE DENETİM VAR!

MAÇKA’NIN HER YERİNDE DENETİM VAR!

MAÇKA’NIN HER YERİNDE DENETİM VAR!

MAÇKA’NIN HER YERİNDE DENETİM VAR!

Her hafta, gece ve gündüz sıkı bir şekilde sürdürülen denetimler, ilçemiz Maçka genelinde sürdürülürken, esnaf ve vatandaş ikaz ediliyor.

Sokağa çıkma kısıtlaması tedbirleri kapsamında Maçka’daki esnaf ve üreticileri denetleyen Kaymakam Selim Çomaklı, vatandaşlarımızla da sohbet ederken; “Tedbirleri elden bırakmayalım.” çağrısında bulundu.

ESNAF VE VATANDAŞA UYARI
Covit-19 salgınıyla ilgili vaka sayıları ülkemiz genelinde ve iller bazında artmaya devam ederken tedbirler de o cihette devam ediyor. İçişleri Bakanlığının almış olduğu kararlar kapsamında ilçemiz Maçka’da da Covid-19 denetimleri ara vermeksizin devam ediyor... İçişleri Bakanlığımızın “Dinamik Denetim Süreci” konulu genelgesi kapsamında Kaymakamımız Selim Çomaklı ve denetim ekipleri Covid19 tedbirlerine yönelik denetimlerini Maçka genelinde yoğunlaştırdı.

DENETİMLER GECE GÜNDÜZ SÜRDÜRÜLÜYOR
Hemen her hafta ve her gün, gece ve gündüz sürdürülen Tematik Denetimler kapsamında ilçemiz Maçka’da faaliyet gösteren işletmelerde, kısmi kapanma genelgesi kapsamında Covid-19 denetimleri sürdürüldü. Açılış-Kapanış saatleri, Hijyen kuralları, Mesafe uygulanması, Kısıtlamalı vatandaşlara satış yapılabilecekleri saatler gibi ana konular üzerinde esnaflara hatırlatmalarda bulunuldu.

MAÇKA TAM KADRO SAHADAYDI
Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması genelgesi kapsamında Tematik Denetimler Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı koordinesinde İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Dağaşan, İlçe Emniyet Müdür Vekili İsa Kilim. İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili İsmail Aksoy, İlçe Nüfus Müdürü Şinasi Uzun, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vekili Özge Çamur, Maçka Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Turgay Çoban. Maçka Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Konak, Maçka Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Lokman Kar ve ilgili denetim ekipleriyle birlikte ilçemiz genelinde devam etti.
Ali TİRİTOĞLU