MAÇKA'NIN GURUR GÜNÜ SESSİZDİ

MAÇKA

MAÇKA'NIN GURUR GÜNÜ SESSİZDİ

MAÇKA'NIN GURUR GÜNÜ SESSİZDİ 

Maçka’nın, 105. Kurtuluş Yıldönümü,ülkemizde yaşanan deprem felaketi dolayısıyla sadece çelenk sunumu ile tamamlanırken, gururu ise ömürlüktü. 

İlçemiz Maçka’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 105. Yıldönümünü merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi yerle bir eden büyük depremin neden olduğu acı kayıplarımız dolayısıyla sade bir şekilde kutlandı. 

SESSİZ VE GURURLU 
Kutlamalar kapsamında sadece çelenk sunumu gerçekleştirilen Maçka’nın Kurtuluşu’nun 105. Yıldönümü Maçka Hükümet Konağı önünde gerçekleştirildi. Törene Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan ile Maçka’daki mülki ve idari amirler, gaziler ve siyasi parti temsilcileri katıldı. 

BU VATAN SONSUZA DEK BİZİM KALACAK!
Törenlerin deprem dolayısıyla yapılamaması sebebiyle Kurtuluş günüyle ilgili sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yapan Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan; “105 yıl önce bugün 15 Şubat’ta vatanı ve milleti için mücadelede şehit ve gazi olan kahramanları Maçka’nın Kurtuluş Günü vesilesi ile andık. Bugün yine vatanı korumak için mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize şükranlarımı arz ediyorum.” ifadesini kullandı. 
Başkan Koçhan; “İlçemizin Düşman işgalinden kurtuluşunun 105. Yıldönümü kutlu olsun. Bu vatan için can veren şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” dedi. 
Ali TİRİTOĞLU