MAÇKA’NIN BÜYÜKLERİ ÇOCUKLAR GİBİYDİ

MAÇKA’NIN BÜYÜKLERİ ÇOCUKLAR GİBİYDİ

MAÇKA’NIN BÜYÜKLERİ ÇOCUKLAR GİBİYDİ

MAÇKA’NIN BÜYÜKLERİ ÇOCUKLAR GİBİYDİ

29 Ekim Cumhuriyet’in 100. Yılı İlçemiz Maçka’da çeşitli etkinliklerle dolu dolu kutlandı. Kaymakam Çakmak ve Başkan Koçhan genç sporcularla pedal çevirdi. 

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında Maçka İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesinin “Bisikletini Al Gel” sloganıyla düzenlediği etkinliğe ilgi büyük oldu. 

100. YILDA YÜZ BİSİKLET 
Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, kurum amirleri ve etkinliğe katılan tüm sporcularla birlikte bisiklet sürdüler. 
Maçka Kaymakamlığı ile Maçka Belediyesinin birlikte organize ettiği, ‘Bisikletini al gel’ etkinliği, Maçka ilçe stadyumu önünde başlayan bisiklet turu, Maçka belediyesi önünde sona erdi. 

GEÇMİŞTEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE GELECEĞE 
Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yılı dolayısıyla bir konuşma yapan Maçka İlçe Kaymakam Abdullah Huzeyfe Çakmak, geçmişlerinden aldıkları gururla geleceğe gençlerle birlikte yürüyeceklerinin altını çizdi. 
Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladıklarını hatırlatan Kaymakam Çakmak; “Cumhuriyetimiz her zaman payidar kalsın. Bugünlere gelmemizde emeği geçen tüm geçmişimize, şehitlerimize, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm ecdadımıza hayırla yâd ediyorum. Hepsini rahmetle anıyorum. İnşallah Türkiye’miz bu zor süreçlerin geçeceği dünya konjonktüründe yine mazlumların ve dünyanın umudu olmayı sürdürecektir.” ifadelerini kullandı. 
Ülkemizin geleceğe yürüyen bu yolculuğunda gençlerle birlikte azim ve kararlılıkla yürüyeceklerinin altını çizen Kaymakam Çakmak, geçmişten aldıkları güçle geleceğe umutla yürüdüklerini sözlerine ekledi. 
Maçka Haber Servisi