MAÇKALILARIN GÖZÜ KULAĞI OLDU

MAÇKALILARIN GÖZÜ KULAĞI OLDU

MAÇKALILARIN GÖZÜ KULAĞI OLDU

MAÇKALILARIN GÖZÜ KULAĞI OLDU

Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Aydın, Maçka halkının sorunlarını gündeme getirmeye devam ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ali Osman Aydın, işlerinden bulduğu her fırsatta Maçka’yı karış karış gezip ilçe halkının sorunlarına çözüm üretmeye gayret ederken, bu sorunları Belediye Meclisinde gündeme getiriyor.

TÜNEL VE DRACULA’DAN SONRA ULAŞIM SORUNU
Geçtiğimiz ay gerçekleşen Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplantılarında bir türlü çözülmeyen Galyan Vadisi Galyan Tüneli’nin ışıklandırılması sorunu ile Esiroğlu Mahallesi’ndeki Dracula adlı zararlı böceği meclisin gündemine taşıyan Ali Osman Aydın’ın heybesinde yeni gündemler vardı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Maçkalı işadamı Ali Osman Aydın, Aralık ayı Meclis toplantılarında ilçe halkının ulaşım konusundaki dilek ve şikâyetlerini gündeme taşıdı.

BAHÇEKAYA, HAMSİKÖY VE COŞANDERE!
Maçka ilçesi Bahçekaya, Hamsiköy ve Coşandere vadilerinde oturan vatandaşların bu bölgelerde ulaşım konusunda sorunlar yaşadığını söyleyen Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ali Osman Aydın, bu sorunun çözülmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’ndan ricacı oldu.
Meclis oturumunda Başkan Zorluoğlu’ndan söz alan Aydın; “Bahçekaya, Hamsiköy ve Coşandere vadilerinde oturan vatandaşlarımız bulundukları bölgelere otobüs seferleri düzenlenmesini istiyorlar!” diyerek halkının sözcüsü oldu.

TOP, ULAŞIM DAİRE BAŞKANLIĞINDA  
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ali Osman Aydın’ın gündeme getirdiği Bahçekaya, Hamsiköy ve Coşandere vadilerinde yaşayan ilçe halkının gündeme getirdiği belediye otobüsü talebini not etti.
Başkan Zorluoğlu, konunun Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı tarafından not edilip araştırılmasını ve sorunun çözümü noktasında gerek kendisinin gerekse Meclis üyesi Ali Osman Aydın’ın bilgilendirilmesini istedi. 
Ali TİRİTOĞLU