?MAÇKALILARIN DERTLERİ BİTECEK?

?MAÇKALILARIN DERTLERİ BİTECEK?

Maçka merkezde esnaf ziyaretlerini tamamlayan CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, emekçi pazarcılara kapalı alan sözü verdi.

?MAÇKALILARIN DERTLERİ BİTECEK?

Maçka merkezde esnaf ziyaretlerini tamamlayan CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, emekçi pazarcılara kapalı alan sözü verdi.

CHP Trabzon Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, Maçka merkezde esnaf ziyaretlerini tamamladı. Emekçi pazarcılara kapalı alan sözü veren Turan; ?Sizi soğuklardan kurtaracağız. Kapalı ve sıcak bir alan yapacağız? dedi.

SÖZ VERDİ
Maçka merkezdeki esnafları tek tek ziyaret eden CHP Trabzon Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, sorunları bildiğini ancak ilerleyen günlerde de tekrar ziyaretlerde bulunup detaylı notlar alarak birlikte çözüm üreteceğinin sözünü verdi.
Köylülerin üretim noktasında sıkıntı çektiğini, üretilenlerin pazarda halk ile buluşma noktasında da çok sıkıntılar olduğunu söyleyen halkla söyleşen Turan, Belediye Başkanı seçilmesi durumunda yapacağı icraatlardan bahsetti.
?Ben ticaret adamıyım. Esnafın halinden en iyi ben anlarım. Pazarcı kardeşlerimizin de neler çektiğini bilirim. Soğuk havalara ağır çalışma ortamlarına sizi terk edenlerden olmayacağız. Pazarcılarımızı bu soğuklardan kurtarıp daha sıcak kapalı alanlar oluşturacağız.? diyen Musa Turan, Maçkalıların derdini çözeceği sözünü verdi.

?ŞİMDİ SIRA BAŞKANLIKTA?
Projelerinin hazırlık aşamasında olduğunu belirten Belediye Başkan Adayı Musa Turan, halkla söyleşisinde şu ifadelere yer verdi;
?Projelerimiz hazırlık aşamasında. Ben futbolcu oldum. Çamurlu sahalarda toplara halkım için kafa attım. Mahalle muhtarı oldum, mahallelimiz için yıllarca mücadele ettim. İlçe başkanlığı yaptım partililerimizin sesi oldum. Şimdi sıra belediye başkanlığı yapıp Maçkalıların dertlerine son vermekte! Ben, sen, o, ayrı olmayacak. Biz olacağız, birlik olacağız. Maçkalılarla çıktım yola, sizleri dinleyerek devam ediyoruz. Birlikte yönetmeye talibim. Halkımızın dertlerini biliyoruz. Bu dertleri bizler çözmeye talibiz. Ben Maçkalılara inanıyorum.?