MAÇKALILAR SOSYAL MESAFE’DE!

MAÇKALILAR SOSYAL MESAFE’DE!

MAÇKALILAR SOSYAL MESAFE’DE!

MAÇKALILAR SOSYAL MESAFE’DE!

Koronavirüsle mücadele kapsamında belirlenen 14 kuraldan biri olan sosyal mesafe kuralı Maçka halkınca titizlikle uygulanıyor.

Yurdun birçok yerinde banka ve PTT şubelerindeki kuyruklarda 65 yaş kuralı ve sosyal mesafeye uyulmadığı gözlenirken, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlere ve koyulan kurallara riayet etme gayretinde olan Maçkalılar, bunu bir kez daha ispat etti.

MAÇKALILAR MESAFEYİ KORUYOR
Ziraat Bankası Maçka Şubesi önünde maaşlarını çekmek için bekleyen vatandaşlar banka güvenlik görevlisinin yaptığı uyarıları gayet dikkatle dinlerken, sosyal mesafede kalmaya özen gösterdi.
Görevli tarafından dijital termometre vasıtasıyla temassız olarak ateşleri ölçüldükten sonra tek tek içeriye alınan vatandaşların, banka içerisinde de el dezenfektanı ile gereken hijyeni sağlayarak işlemlerini sağlıklı ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmelerine yardımcı olundu.

MASKE TAKMAYAN ‘YOK’ GİBİ
Maçka’da ayrıca maaş için banka önünde sıraya girenlerin tamamının maske taktığı gözlenirken, banka güvenliğinin de maske ayrıntısına çok dikkat ettiği ve vatandaşları bu yönde uyardığı dikkatlerden kaçmadı.
Ali TİRİTOĞLU