MAÇKALILAR ONUN İÇİN DUACI

MAÇKALILAR ONUN İÇİN DUACI

MAÇKALILAR ONUN İÇİN DUACI

MAÇKALILAR ONUN İÇİN DUACI

İki hafta önce tatil için geldiği memleketi Trabzon’da Korona virüse yakalanan Nihat Tosun ve eşi Ankara’ya nakledilirken, Tosun’un entübe olduğu öğrenildi.

Tatil için memleketi Trabzon’da bulunduğu süre içerisinde korona virüse yakalanan Maçka’nın ve Trabzon’un sevilen ismi Nihat Tosun ve eşi, Sağlık Bakanlığı’na ait bir ambulans uçakla tedbir amaçlı Ankara’ya nakledilmişlerdi.

TEDAVİSİ YOĞUN BAKIMDA DEVAM EDİYOR
Durumu kötüleşen Tosun’un entübe olduğu ve yoğun bakıma alındığı bilgisine ulaşılırken, gazetemizin baskıya girdiği saatlerde yoğun bakımdaki tedavisi bu yönde devam ediyordu.
Koronavirüs testi pozitif çıkmıştı! Trabzonlu isimden üzen haber geldi Trabzon’un eski milletvekili adayı Nihat Tosun, koronavirüse yakalandı. Kötü haber geldi.

MAÇKA’NIN EVLADINA TRABZON’DAN DUA YAĞIYOR
Maçka’nın evladı, Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı, AK Parti Trabzon 25. Dönem Milletvekili Adayı Dr. Nihat Tosun’un iki hafta önce eşiyle birlikte Covid-19’a yakalandığı öğrenilmiş ve Sağlık Bakanlığı’na ait bir ambulans uçakla tedbir amaçlı Ankara’ya nakledilmişlerdi.
Ne yazık ki gazetemiz durumu kötüleşen Tosun’un entübe olduğu ve yoğun bakıma alındığı bilgisine ulaştı. Tosun’un durumunun kötüye gitmesinin ardından özellikle ailesi, Maçkalılar ve sevenleri ile AK Partililer geçmiş olsun mesajı yayınlamaya başladılar.

MAÇKALILAR SAĞLIĞINA DUACI
Gazetemizin baskıya girdiği saatlerde Tosun’un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedilmiş ve tedavisi devam ediyordu.
Maçka Haber Gazetesi Ailesi olarak hemşehrimiz Dr. Nihat Tosun’a geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, Cenab-ı Allah’tan sağlıklar niyaz ederiz.
Fatma KARAHASANOĞLU