MAÇKALILAR ‘EVDE KAL’IYOR!

MAÇKALILAR ‘EVDE KAL’IYOR!

MAÇKALILAR ‘EVDE KAL’IYOR!

MAÇKALILAR ‘EVDE KAL’IYOR!

Koronavirüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında uyarıları dikkate alan Maçkalılar, daha çok evini tercih ediyor.

Dünyayı etkisi altına alan, ülkemizde de büyük mücadeleye sahne olan koronavirüs salgını devletin her kademesiyle yaptığı mücadelede Maçka halkı da elinden gelen gayreti gösteriyor.

PARKLAR BOŞ, MAÇKALILAR EVDE!
Geçtiğimiz hafta içinde yaşanan yağmurların yanında güneşli havalar da ilçemizde etkili olurken, ilçe merkezindeki park ve banklar yapılan uyarıları dikkate alan vatandaşlarca boş bırakılıyor.
Özellikle 65 yaş üzeri vatandaşların çoğunlukla tercih ettiği ve bu salgın olmadan önce boş bırakmadığı banklar ise ıssız bir şekilde salgının ülkemizi terk edeceği ve yeniden hayatın canlanacağı günleri bekliyor.

BELEDİYEDEN BANT TEDBİRİ VE UYARI!
Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan önlemler kapsamında uygulanan sınırlama ile birlikte Maçka’da geçtiğimiz hafta içinde gözle görülür bir sakinlik yaşanırken, ilçe pazarının kurulduğu Çarşamba günü her ihtimale karşı Maçka Belediyesinin aldığı tedbirler de dikkatlerden kaçmadı.
Normal zamanlarda vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Maçka ilçe merkezindeki Turgut Özal ve Adnan Menderes Parklarındaki bankların üzerine ve çevrelerine ikaz levhaları asan ve kamelyaları ise güvenlik şeridiyle kapatan Maçka Belediyesi halka evde kalması uyarısı yaptı.

MAÇKA HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ
Kurallara uyan ve yasaklara riayet eden ilçe halkına teşekkür eden Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, aldıkları tedbirlerin yine halkın kendileri için uygulamaya konulduğunu belirterek; “Duyarlılık gösteren ilçe halkımıza gönülden teşekkür ediyorum. Bu salgından ancak evde kalarak kendimizi koruyabiliriz. Hep birlikte önlemlere uyarak bu süreci birlikte atlatacağız. Tüm Maçkalılar olarak hep birlikte başaracağız.” diye konuşta.
Fatma KARAHASANOĞLU