MAÇKALI SANATSEVERLER BU ÇALIŞMALARA BAYILDI

MAÇKALI SANATSEVERLER BU ÇALIŞMALARA BAYILDI

MAÇKALI SANATSEVERLER BU ÇALIŞMALARA BAYILDI

MAÇKALI SANATSEVERLER BU ÇALIŞMALARA BAYILDI

Maçka’nın sevilen sanatçılarından Ressam Sevcan Gür’ün, soyut-somut kardeşliğiyle ortaya koyduğu birbirinden güzel eserler, sanatseverlerin hayranlığını çekiyor. 

Tarihinde, yazarından ressamına, şairinden müzisyenine kadar birçok sanatçıya ev sahipliği yapan Trabzon’un güzide ilçesi Maçka, ressam Sevcan Gür’ün soyut-somut kardeşliğinde sergilediği eserleri hayranlıkla izledi. 

SANATSEVERLER BU SERGİYE BAYILDI 
Maçka’daki ‘Gür Sanat’ sahibi Ressam Sevcan Gür, Maçka Belediyesi Halil İbrahim Atmaca Kültür ve Sanat Merkezinde eserlerini halkın izlenim ve beğenisine sunarken, Maçkalı sanatseverler de onun birbirinden güzel ve farklı çalışmasına şahitlik etmenin mutluluğunu yaşadı. 
Gazetemizin baskıya girdiği 7 Temmuz Cuma gününe kadar açık kalacağı açıklanan sergide somut ve soyut çalışmaların iç içe harmanlandığı birbirinden farklı ve güzel eserler sanatseverlerin hayranlığını cezbetti. 

HAYATTINIZ DAİMA SANATLA KALSIN 
Maçka’daki serginin açılışını yapan Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Hayattınız Daima Sanatla Kalsın” derken, “Gür Sanat sahibi Sevcan Gür hocamızın Resim Sergisi Maçka Belediyesi Halil İbrahim Atmaca Kültür ve Sanat Merkezindeki resim sergisinin açılışını gerçekleştirdik. Birbirinden güzel bu eserler için Sevcan hocamıza teşekkür ederiz. 7 Temmuz 2023 Cuma günü saat 17:00’e kadar bu güzel sergimiz gezebilirsiniz.” ifadelerini kullandı. 
Fatma KARAHASANOĞLU