MAÇKALI MUHTARLARDAN GÜÇ BİRLİĞİ

MAÇKALI MUHTARLARDAN GÜÇ BİRLİĞİ

MAÇKALI MUHTARLARDAN GÜÇ BİRLİĞİ

MAÇKALI MUHTARLARDAN GÜÇ BİRLİĞİ

Maçka’daki 10 Mahallenin muhtarı, halkın sorunlarına daha hızlı çözüm bulmak amacıyla Muhtarlık İrtibat Bürosu açtı.

İlçe halkının soranlarını daha sağlıklı bir biçimde ve daha hızlı şekilde çözüme kavuşturmak için Maçka’daki 10 mahallenin muhtarı irtibat bürosunu hizmete soktular.

HALKIN SIRTINDAKİ YÜK HAFİFLEYECEK
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı ve Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’ın birlikte açtığı Muhtarlık irtibat Bürosu’nun açılışına ilçedeki kamu kurum ve kuruluşundan yöneticilerle siyasi parti temsilcileri iştirak etti. Muhtarlık İrtibat Bürosu’nun hizmete girmesiyle vatandaşın yükü hafiflerken, vatandaş artık kafasındaki soruya daha hızlı cevap bulacak.

10 MAHALLE MUHTARINDAN HALK İÇİN ORTAK ADIM
Maçka’daki 10 mahallenin muhtarı bir araya gelerek sorunların daha hızlı çözüme kavuşturulması noktasında bir yer açmaya karar verdiler.
Fikir babalığını Fatih Mahallesi Muhtarı Ali Odabaş’ın yaptığı Muhtarlık İrtibat Bürosu’nda halkın sorunlarına daha hızlı çözüm bulunacak.
Maçka Merkez Mahallesi Şehit Astsubay Halit Avcı Caddesi’nde hizmete açılan irtibat bürosunda Reşadiye Mahallesi Muhtarı H. Kazım Akın, Fatih Mahallesi Muhtarı Ali Odabaş, Ormanüstü Mahallesi Muhtarı Gürsel Akın, Çeşmeler Mahallesi Muhtarı Rıdvan Kalaycı, Çamludüz Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kahraman, Üçgedik Mahallesi Muhtarı Ziya Yeşilaraz, Yaylabaşı Mahallesi Muhtarı Sezai Çavuş, Ortaköy Mahallesi Muhtarı Elif Kaya, Sındıran Mahallesi Muhtarı İbrahim Alevoğlu ve Çatak Mahallesi Muhtarı Gökhan Ergün’ün imzası var.

HALKIN SORUNU ARTIK DAHA HIZLI ÇÖZÜLECEK
Maçka’daki Muhtarlık İrtibat Bürosu’nun açılmasına önayak olan, projenin fikir babası Fatih Mahallesi Muhtarı ali Odabaş, amaçlarının vatandaşın sorunlarına çözüm noktasında en hızlı biçimde hareket etmek olduğunu belirtti.
Fatih Mahallesi Muhtarı  Ali Odabaş; “Vatandaşımız mahalle muhtarlarına ulaşamadığı durumlarda, ya da bir sorunu çözmek için danışmak noktasında bu irtibat bürosuna gelerek sorununu en hızlı biçimde çözüme kavuşturabilecek.” dedi.
İrtibat bürosunun ilçedeki kamu kurumlarıyla irtibatlı bir şekilde hafta içi her gün açık olacağı bildirildi.
Ali TİRİTOĞLU