MAÇKALI KÖSEOĞLU'NA ÖNEMLİ GÖREV

MAÇKALI KÖSEOĞLU

MAÇKALI KÖSEOĞLU'NA ÖNEMLİ GÖREV

MAÇKALI KÖSEOĞLU'NA ÖNEMLİ GÖREV

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Maçka’mızın çalışkan ve üretken isimlerinden Av. Ayşe Sula Köseoğlu’na, AK Parti Genel Merkezi’nden kritik görev!

AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak atandı.

AYŞE SULA KÖSEOĞLU’NA ÖNEMLİ GÖREV
AK Parti, 25. ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili olarak görev yapan ve kritik görevlerde önemli başarılara imza atan ilçemiz Maçka’nın başarılı isimlerinden Av. Ayşe Sula Köseoğlu’nu, kritik bir göreve getirdi!

BU GÖREVDEKİ TEK KADIN BAŞKAN YARDIMCISI!
AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı olarak atandı. Köseoğlu’na bu bilgiyi bizzat AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki arayarak bildirdi. Köseoğlu, bu görevde bulunan tek kadın Başkan Yardımcısı olacak.

ÜLKEYE HİZMET YOLUNDA ÇALIŞMAYA DEVAM
Köseoğlu konuyla alakalı yaptığı paylaşımda; “Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Mehmet Özhaseki’nin takdirleriyle atandığımız Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığında enerjimizi, tecrübemizi, heyecanımızı ülkemize hizmet yolunda kullanmaya devam edeceğiz. Allah utandırmasın.” ifadelerini kullandı.

KOÇHAN’DAN KÖSEOĞLU’NA BAŞARI DİLEĞİ
Öte yandan Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan da sosyal medya aracılığıyla Köseoğlu’nu tebrik etti. Başkan Koçhan mesajında; “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine atanan 25. ve 26. Dönem Trabzon Milletvekilimiz Sayın Ayşe Sula Köseoğlu‘nu tebrik ediyor, yeni görevinde başarılır diliyorum. Hayırlı olsun...” ifadelerine yer verdi.  
Fatma KARAHASANOĞLU