MAÇKALI BAŞKANLARIN BULUŞMASI ALKIŞLANDI

MAÇKALI BAŞKANLARIN BULUŞMASI ALKIŞLANDI

MAÇKALI BAŞKANLARIN BULUŞMASI ALKIŞLANDI

MAÇKALI BAŞKANLARIN BULUŞMASI ALKIŞLANDI

Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, Maçka’nın gelişimi için yürüttüğü çalışmalarda fikir edinmek adına her türlü projeyi yakından takip ediyor.

Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, kendisi de Maçkalı olan ve geçtiğimiz yılın son aylarında ilçemize bir ziyaret gerçekleştiren İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı ziyaret etti.

İKİ MAÇKALI BAŞKAN BİR ARADA
Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştiği ziyarette Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan’a ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

MAÇKA VE KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN FİKİR EDİNDİ
Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, Maçka Belediye Başkanı Koçhan’a Beylikdüzü’ndeki Kültür Merkezi, Sinema ve Konferans salonları ile Kütüphaneyi gezdirirken, Başkan Koçhan’ın bu ziyaretinin ilçemiz Maçka’da yapımı sürdürülen Kültür Merkezi’yle ilgili yapmayı düşündüğü planlamalara da katkı sunması bekleniyor.
Söz konusu ziyareti sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan Başkan Koray Koçhan’ın bu olgun tavrı alkışlanırken, vizyonu da takdir edildi.


BAŞKAN KOÇHAN ALKIŞLANDI
Başkan Koçhan ziyaretle ilgili yaptığı; “Beylikdüzü Belediye Başkanımız Maçkalı hemşehrimiz Mehmet Murat Çalık'ı ziyaret ettik. Gösterdiği ilgi ve misafirperverlik için kendisine teşekkür ediyorum.” açıklamasıyla da gösterdiği olgun siyaset anlayışıyla büyük ilgi ve beğeni topladı.
Fatma KARAHASANOĞLU