MAÇKALI BAŞKAN'DAN ÖRNEK HAREKET

MAÇKALI BAŞKAN

MAÇKALI BAŞKAN'DAN ÖRNEK HAREKET

MAÇKALI BAŞKAN'DAN ÖRNEK HAREKET

Trabzon Ortahisar Belediyesi’nin Maçkalı Belediye Başkanı Genç'in yaptığı hareket takdir topladı.

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, KKKA Hastası 16 yaşındaki Emre Selim Geçici’nin ailesine sahip çıktı.

BAŞKAN GENÇ, EMRE’NİN AİLESİYLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Artvin’in Ardanuç ilçesinde bahçede geçtiğimiz haftalarda kene ısırması sonucu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığına yakalanarak fenalaşan 16 yaşındaki Emre Selim Geçici, ailesiyle birlikte tedavisi için KTÜ Farabi Hastanesi’ne geldi. 
Bir vesile ile durumu öğrenen Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Emre Selim ve ailesine ulaşarak geçmiş olsun dileklerini ileterek bir isteklerinin olup olmadığını sordu.


BAŞKAN GENÇ’İN TUTUMU TAKDİR TOPLADI
Hastanede tedavi altına alınan gencin ailesi kalacak yerleri olmadığı söyleyince Başkan Genç 5 kişilik aile için kalacak bir yer için bizzat ilgilenerek  aileyi mutlu etti.
Zor durumda olan bir ailenin hayır dualarını alan ve bizlerin de takdirini kazanan Başkan Genç’i bu anlamlı davranışından ötürü tebrik ediyoruz.


EMRE'NİN SAĞLIK DURUMU KRİTİK 
Öte yandan Artvin’in Ardanuç ilçesine bağlı Peynirli köyünde, Zeki- Gurbet Geçici çiftinin oğlu Emre Selim Geçici’yi 1 Mayıs’ta evlerinin önündeki bahçede kene ısırmıştı. Aile fertlerince omzundaki kene çıkarılan Emre Selim, ilçedeki devlet hastanesine kaldırılmıştı. Kene ısırmasına bağlı KKKA hastalığına yakalanan Emre Selim, Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edilmişti. Burada tedaviye alınan Emre Selim Geçici’nin sağlık durumunun kritik olduğu açıklanmış; “Durumu şu an için kritik ama yoğun bakım sonrası uygulanan tedavilerle birlikte iyi olacağına inanıyoruz.” ifadeleri kullanılmıştı.