Maçka’dan İstanbula çıkarma

Maçka’dan İstanbula çıkarma

16.01.2024 Salı günü Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı Mustafa Bak, Maçka ilçe başkanı Güven Aydın,

Maçka’dan İstanbula çıkarma 

 

16.01.2024 Salı günü Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı Mustafa Bak, Maçka ilçe başkanı Güven Aydın, Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Kaya, Maçka Belediye başkan adayı Musa Turan İstanbul’a giderek İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı ziyaret ettiler.

 

Belediye başkanlığı ile ilgili seçim öncesi fikir alış verişinde bulundular ve desteklerini aldılar. 

 

Sayın İmamoğlu, Trabzon ve özellikle de Maçka bizim için çok değerlidir ifadesini kullandı. Çok iyi bir çalışma ile Ortahisarı ve Maçka’yı alabileceğimizi belirterek bu konuda üzerimize düşen her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti.

 

Daha sonra Maçkalı hemşerimiz Beylikdüzü Belediye Başkanımız Sayın Murat Çalık ile baş başa toplantı yapan Musa Turan Maçka’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini başkana sundu. Sayın Murat Çalık kendisinin Maçkalı olduğunu vurgulayarak Maçka benim için Beylikdüzü kadar değerlidir. Beylikdüzü’nde yapacak olduğumuz çalışmaların daha fazlasını Maçka’da yapabilmeniz için elimden gelen tüm imkanları sizin hizmetinize sunacağım dedi.

 

Başkanlar kendilerine teşekkür ederek mutlu bir şekilde geri döndüler.