MAÇKA'DAN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

MAÇKA

MAÇKA'DAN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

MAÇKA'DAN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Geçen sezonu Şampiyon bitiren Maçka Belediyesi Veteranlar takımı, bu sezon hem yenilgisiz liderliği, hem de Doğu Karadeniz’in şampiyonluğunu elde etti.

Maçka Belediyesi Veteranlar takımı, geçen sezon elde ettiği namağlup grup liderliği başarısını bu sezon hem Trabzon hem de Doğu Karadeniz’in şampiyonu olarak büyüttü.

VETERANLAR LİGİ’NE MAÇKA BELEDİYE DAMGASI
Türkiye genelinde Elit Master Lig tarafından gerçekleştirilen organizasyonda 2018-2019 Türkiye Şampiyonu olan Maçka Belediyesi Veteranlar takımı 2019-2020 sezonunda hem gurubunu yenilgisiz lider tamamlandı hem de Doğu Karadeniz şampiyonu oldu.

GEÇEN SEZON NAMAĞLUP LİDERDİ
Doğu Karadeniz Bölge Şampiyonluk maçı, Maçka ilçe stadında gerçekleştirildi. Elit Master Ligde 2018-2019 sezonunda Türkiye Şampiyonu olan Maçka Belediyesi Veteranlar, 2019-2020 sezonunda da grubunda namağlup olarak ligi lider tamamlamıştı.

BU SEZON ÇİFTE ŞAMPİYONLUK GELDİ
Doğu Karadeniz Bölge Şampiyonluk karşılaşmasında İyidere Aspet Masterler ile karşılaşan Maçka Belediyesi Veteranlar takımı elde ettiği 1-0’lık galibiyet ile hem Trabzon’un hem de Doğu Karadeniz Bölgesi’nin şampiyonu oldu.

HER ZAMAN HER YERDE ŞAMPİYON MAÇKA
Takım kaptanı ve Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan; “Tüm takım arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ederim. Hem Trabzon’un hem de Doğu Karadeniz’in şampiyonu olarak ligimizi tamamladık. Şimdi sıra tekrar Türkiye Şampiyonu olmak! Her zaman her yerde Şampiyon Maçka!” ifadelerini kullandı.