MAÇKA’DAN BİRİNCİLİK BEKLİYORUZ

MAÇKA’DAN BİRİNCİLİK BEKLİYORUZ

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Genç Maçka’da konuştu; “Birincilik bekliyoruz!”

MAÇKA’DAN BİRİNCİLİK BEKLİYORUZ 

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Genç Maçka’da konuştu; “Birincilik bekliyoruz!” 

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Maçka’da AK Parti Maçka Belediye Başkan Adayı Koray Koçhan’ın proje tanıtım toplantısına katılım sağladı. 

DOĞUP BÜYÜDÜĞÜM TOPRAKLARDAYIM 
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Maçka ilçesinde proje tanıtım toplantısına katıldı.
Tezahüratlar eşliğinde kürsüye çıkan Başkan Genç; “Doğup, büyüdüğüm topraklarda olmak, çocukluğumu, gençliğimi yaşadığım topraklarda olmak ama şu anda bu topraklara yeni bir hizmet makamının adayı olarak Maçka’mızda bulunmanın mutluluğu ve gururuyla buradaki hazirunu selâmlıyorum.” dedi.
Tanıtım Toplantısına; AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Milletvekili ve Eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Maçka Belediye Başkan Adayı Koray Koçhan, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan ile çok sayıda partili katıldı.

“MAÇKA’MIZ BİZE GÜÇ VERDİ”
Maçka’nın bir evladı olarak Maçkalıların bugüne kadar kendisine verdiği desteği hiçbir zaman unutmayacağını kaydeden Başkan Genç; “Maçka’mıza yalnız gelmedik. Türkiye Cumhuriyetinin en başarılı bakanlarından birisiyle geldik. Çok kıymetli Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız, il başkanımız, kurucu Başkanım İbrahim Keskin ve Eski Milletvekilimiz Ayşe Sula Köseoğlu ile geldik. Hep beraber büyük bir aile bütünlüğü içerisinde bir aradayız. Bundan dolayı çok mutluyum, gururluyum. Çünkü 14 Ağustos 2001 yılında Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kurulan AK Parti ülkemizin yeniden ayağa kalkması adına büyük işler yaptı. Partimiz Trabzon’da kurulmaya başlandığında büyük bir gururla ifade ediyorum 28 yaşındayken AK Partimizin teşkilatlanmasında Maçka koordinatörüydüm. Herkes kuşkular içindeyken, yönetici bulamıyorduk. Temel Erdem başkanımız, ondan bayrağı devralan Hasan Seyyar Başkanımızla partimizi Maçka’da teşkilatlandırdık. Herkes imtina ediyordu. O zaman ‘muhtar bile olamaz’ denilen Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı oldu ve dünya lideri oldu. Ülkemizin her karış toprağına ayrım yapmadan hizmet eden bir cumhurbaşkanı oldu. Çok şükür epey mesafeler kat ettik. 1947 yılında uçak fabrikası kapatılan bir Türkiye’den geçen hafta yerli savaş uçağını göklerde uçurarak bağımsız bir Türkiye yoluna geldik. Bunlar kolay değil, bunlar bir iradeyle, güçle oluyor. Çok şükür bu gücü Trabzon da Maçka’mız da verdi, arkamızda dimdik durdu. Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüyüşüne Maçka’mız da yüzde 73 oyla destek verdi. Bu da benim için gurur vesilesidir. Çünkü ben Maçkalıyım. Herkese önce kendi geldiği yerden bakılır, oradan anılır. 3 Kasım 2002 seçimlerinde 6312 oy almıştık. Maçkalıların milletvekili seçimlerinde 7. sırada olmama rağmen verdikleri desteği hiçbir zaman unutmam. Maçka’da o seçimlerde oyumuz 10 binin üzerine çıkmıştı.” diye konuştu.

“MAÇKA’NIN ÖNE ÇIKAN SORUNLARINI BİLİYORUM”
Maçka’nın kendisinden beklediği bütün hizmetleri yeni dönemde hayata geçireceğini kaydeden Başkan Genç; “Bu dönem Ortahisar Belediye Başkanıydım ama ilçemden de elimi çekmedim. Burada muhtarlarımız var. Mümkün olduğunca Galyan ve Meryem Ana vadilerinde de Hamsiköy deresinde de destek olmaya çalıştık. Şimdi bu hizmetlerin daha üst makamı olan kurumun adayı olarak buradayım. İnşallah Allah nasip ederse daha da güzellerini yapacağız. Maçka’mıza ilave yapacağımız hizmetler bir pozitif ayrımcılık olmayacak. Maçka’mızın şu ana kadar alamadığı hizmetleri almış olacak. O nedenle Allah nasip ederse göreve geldiğimizde Koray Başkanımızın projelerinin bütün gücümle destekçisi, takipçisi olacağım. Bunu ifade etmek istiyorum. 67 mahallemiz, köylerimiz, mezralarımız, yaylalarımız var. Bizim coğrafyamız geniş. Yaylalarımıza ulaşım ve erişim için çalışacağım. Bu konuda inşallah güçlü, kararlı adımlar atacağız. Maçka’mızın öne çıkan sorunlarını Maçka’nın evladı olarak biliyorum. Kanalizasyon, doğal gaz meselesi başta olmak üzere mücadele edeceğiz. Doğal gazı daha da yaygınlaştıracağız. Maçka’mızda bu döneme kadar yapılan hizmetlere de sonsuz müteşekkiriz. Koray Başkanımız Maçka’yı öne çıkaran güzel işlere imza attı. İnşallah aynı anlayışla ele vereceğiz. Maçka’mızın bizden beklediği ve Maçka’ya ve Maçkalıya yakışan hizmetleri bu dönem yapmayı ve Maçka’ya kazandırmayı Yüce Allah bir Maçkalı olarak bize nasip etsin inşallah.” cümlelerini kullandı.

“BİRİNCİLİK BEKLİYORUZ”
Trabzon’un zor bir coğrafyada bulunduğunu ve yapacak çok işlerin olduğunu kaydeden Başkan Genç; “Hem merkezde, hem de bütün ilçelerimizde. Allah nasip eder de şampiyon bir oyla Maçka’mızdan çıktıktan sonra Ankara’ya gittiğimiz zaman hizmetlerin banisi olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güvenerek konuşuyorum. Onun kadrosundaki bakanlarımıza güvenerek konuşuyorum. İstiyorum ki, bu işten güçlü çıkalım. Bu iş biraz da böyle. Yani Büyükşehir Belediye Başkanının ilçesi herhalde şampiyonluk yolunda birinci çıkar. Bunu istiyorum ve bekliyorum. Ondan sonrası bize ait. Bu hizmet yolculuğunda bugüne kadar bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız, her zaman destek oldunuz. O desteklerinizi Allah nasip ederse bu dönemde beraber çalışacağız. İnşallah 1 Nisan’da bu güzel hizmet yolculuğuna birlikte başlayacağız. En güzel hizmetlerde buluşmak, en güzel hizmetleri Maçka’mıza kazandırmak sözü ve taahhüdüyle buradaki herkesi en kalbi sevgilerimle ve saygılarımla selamlıyorum.” şeklinde konuştu.