MAÇKA’DAKİ YOL ÇALIŞMASI HIZ KESMEDİ

MAÇKA’DAKİ YOL ÇALIŞMASI HIZ KESMEDİ

MAÇKA’DAKİ YOL ÇALIŞMASI HIZ KESMEDİ

MAÇKA’DAKİ YOL ÇALIŞMASI HIZ KESMEDİ

Maçka genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarında her mahallenin ihtiyacına göre çalışma gerçekleştiren Maçka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü alkışlanıyor. 

Maçka Belediyesi ilçe genelindeki altyapı ve yol çalışmalarına hız verirken, aynı zamanda yürütülen çalışmalarda bir mahallede kuru beton yol çalışması yapılırken, aynı anda bir başka mahallede asfalt çalışması gerçekleştiriliyor. 

HER MAHALLEDE FARKLI İŞLEM
İlçemiz genelinde tüm hızıyla devam eden yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarında başı çeken Maçka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, aynı zamanda farklı mahallelerde birbirinden farklı işlere imza atıyor. 
Geçtiğimiz haftalarda Bağışlı Mahallesi’ndetamamlanan kuru beton yol çalışmasının ardından Gayretli Mahallesinde asfalt çalışması yapan Maçka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, aynı saatlerde Güzelyayla Mahallesindeki kuru beton yol çalışmasını tamamladı. 

YAPILAN İŞLER İHTİYACA GÖRE DEĞİŞİYOR! 
Bunların yanı sıra, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Maçka’nın merkez mahallelerinden Reşadiye’de asfalt çalışmasını hayata geçiren Maçka Belediyesi, son olarak Örnekalan Mahallesi’ndeki kuru beton çalışması ile ilçe sakinlerinin bir sıkıntısını daha gidermiş olmanın mutluluğunu yaşadı. 
Ali TİRİTOĞLU