MAÇKA’DAKİ SOKAK HAYVANLARI UNUTULMUYOR

MAÇKA’DAKİ SOKAK HAYVANLARI UNUTULMUYOR

MAÇKA’DAKİ SOKAK HAYVANLARI UNUTULMUYOR

MAÇKA’DAKİ SOKAK HAYVANLARI UNUTULMUYOR

Maçka ilçesindeki 66 mahallenin tamamına hizmet götüren Maçka Belediyesi, özellikle pandemi sürecinde sokak hayvanlarını da unutmuyor.

İlçeye bağlı 66 mahallenin tamamına hizmet götüren Maçka Belediyesi, hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı. İlçedeki sokak hayvanları ile kuşları besleyen Maçka Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, kısıtlama sürecinde Maçka’daki belli noktalara kuşlar için yem, sokak hayvanları içinde yiyecek ve mama bıraktı.

SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADILAR
Belediyeye bağlı ekipler, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 2 günlük sürede başta ilçe merkezi olmak üzere, ilçeye bağlı tüm mahalleleri sokak sokak gezerek, aç kalan kedi ve köpekler ile kuşlara yiyecek bıraktılar.
Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, gazetemiz Maçka Haber’e yaptığı açıklamada pandemi sürecinde belediye ekiplerinin canla başla çalıştığını belirtirken, bu süreçte sokak hayvanlarının da unutulmadığını söyledi.


BESLEME ÇALIŞMASI HER HAFTA SONU YAPILIYOR!
Hafta sonu yaşanan iki günlük kısıtlama sürecinde insanların evlerinde olduğunu aktaran Başkan Koçhan, belediye ekiplerinin bu süreçte de ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ettiğini belirterek; “Sadece insanlar değil sokak hayvanları ve kuşlar da bu süreçte zor durumda kalmasın diye elimizden geleni yaptık. Her kısıtlama döneminde olduğu gibi hafta sonunda da sokak hayvanlarımızı beslemeye devam ediyoruz. Zabıta ekiplerimiz her hafta sonu düzenli olarak sokak hayvanlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyor.” dedi.
Ali TİRİTOĞLU