MAÇKA’DAKİ ŞEHİTLERE ANLAMLI ZİYARET

MAÇKA’DAKİ ŞEHİTLERE ANLAMLI ZİYARET

MAÇKA’DAKİ ŞEHİTLERE ANLAMLI ZİYARET

MAÇKA’DAKİ ŞEHİTLERE ANLAMLI ZİYARET

Galyan Bölgesi imamları, İdlip’te Regaip Kandili gecesi yapılan alçak saldırıda 34 askerimizin şehit olması üzerine ilçedeki şehitliği ziyaret ettiler.

Trabzon Maçka ilçe Müftülüğüne bağlı Galyan Bölgesi İmam Hatipleri, Müftülük tarafından kurulan Gençlik Komisyonu bünyesindeki çalışmalarının yanı sıra, farklı çalışmalara da imza atıyor.

MAÇKA ORMANİÇİ’NDEN İLK ŞEHİT
Bu kapsamda Suriye’nin İdlib kentinde rejim askerleri tarafından yapılan alçak saldırı sonucu 34 askerimizin şehadet haberi geldiği gün Maçka’nın Ormaniçi köyünün ilk Şehidi Mehmet Yavuz’un kabrini ziyaret eden Galyan Bölgesi İmam Hatipleri, daha sonra diğer Şehit Jandarma Er Yusuf Yıldız’ın kabrini ziyaret ederek dualar etti.

TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUA ETTİLER.
Maçka Ormaniçi Mahallesinden ilk Şehit olması sebebiyle Değirmendere Üst Geçidine de ismi verilen ve 1985 yılında Hakkâri Çukurca’da şehadet şerbetini içen Mehmet Yavuz’un ardından bölgedeki diğer şehit mezarlarını da ziyaret ederek Kur’an-ı Kerim tilavet eden Galyan Bölgesi İmam Hatipleri, ziyaretin sonunda ise tüm şehitlerimiz için dualar ettiler.
Ali TİRİTOĞLU