MAÇKA'DAKİ İŞ YERLERİ ÇOĞALIYOR

MAÇKA

Artan nüfusuna bağlı olarak büyüyen, büyürken de gerek iş yerleri gerekse altyapısıyla sürekli gelişerek değişen Maçka da ki iş yerlerine yenileri ekleniyor.

MAÇKA'DAKİ İŞYERLERİ ÇOĞALIYOR

Artan nüfusuna bağlı olarak büyüyen, büyürken de gerek işyerleri gerekse altyapısıyla sürekli gelişerek değişen Maçka’daki işyerlerine yenileri ekleniyor.

Dr. Koray Koçhan yönetimindeki Maçka Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmasıyla halkın huzur ve refahını sağlama alırken, her yıl üzerine koyarak büyüyen Maçka’daki işyerlerinin çoğalmasına da yardımcı oluyor.

MAÇKA’YA BİR İŞYERİ DAHA
Geçtiğimiz hafta içi Pervanoğlu Hamsiköy Sütlacı’nın açılışını gerçekleştiren Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan. Bu tür işyerlerinin Maçka’nın gelişimine önemli katkı sağladığını belirterek, iş yeri sahibi Osman Alan’a teşekkür etti ve hayırlı bol kazançlar diledi.

AÇILIŞ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Açılışa Pervanoğlu tesisi sahibi Osman Alan’ın yanı sıra, Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan. Maçka Müftüsü Mehmet Cebeci, Maçka Müftülüğü Vaizi Sefer Bostan. AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, Maçka Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Faruk Adıgüzel. Sınırlı Sorumlu Maçka Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Alaattin Aydın, Maçkalı iş insanları ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

AÇILIŞ KURDELESİ DUALAR EŞLİĞİNDE KESİLDİ
Açılış kurdelesini Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, işyeri sahibi Osman Alan, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Kongur, Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Faruk Adıgüzel ve İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci keserken, duasını da Müftülük Vaizi Sefer Bostan yaptı.
Açılışta konuşan Başkan Koçhan; “Pervanoğlu Hamsiköy Sütlacı’nın açılışını gerçekleştirdik. İş yerimizin sahibi Osman Alan kardeşime bol kazanç dilerim. Maçka ilçemize hayırlı olsun...” dedi.

Maçka Haber Servisi