MAÇKA’DA YOL ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

MAÇKA’DA YOL ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

MAÇKA’DA YOL ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

MAÇKA’DA YOL ÇALIŞMASI SÜRÜYOR 

İlçemiz genelinde sürdürülen yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Sakızlı Mahallesi’nde kuru beton yol çalışması gerçekleştirildi. 

Maçka Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl içerisinde ilçe genelinde “bu sene yol senesi” sloganıyla başlatmış olduğu yol bakım ve onarım çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülüyor. 

MAÇKA’DA YARALAR SARILIYOR 
Dr. Ecz. Koray Koçhan yönetimindeki Maçka Belediyesi, sancılı ve sıkıntılı girdiğimiz yaz sezonu öncesi ve yaz sezonunda yaşanan yoğun sağanak yağışlar ve buna bağlı olarak meydana gelen heyelanlar sonucunda bozulan ve deforme olan yolların bakım ve onarımını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu doğrultuda ilçemiz Sakızlı Mahallesi’ndeki yollarda kuru beton çalışması gerçekleştiren Maçka Belediyesi Fen İşleri ekipleri bozuk yol bırakmıyor. 

MAÇKA BELEDİYESİ’NDE DURMAK YOK!
Maçka Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda olamasa da ilçemizdeki 67 mahallenin tamamında sürdürdüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarında, zeminin durumuna göre, asfaltlama, kuru beton ve yaş betonlama yapıyor. Tüm bunların yanı sıra, ilçedeki mahallelerde eksikliği hissedilen kamusal yapıların onarım ve yapımını da üstlenen Maçka Belediyesi, yaptığı hizmetlerle vatandaşın hayırduasını alıyor. Son olarak Sakızlı Mahallesinde kuru beton yol çalışması yapan Maçka Belediyesi halkın takdirini topluyor. 
Ali TİRİTOĞLU