MAÇKA'DA YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR!

MAÇKA

MAÇKA'DA YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR!

MAÇKA'DA YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR!

Maçka ilçe genelindeki yol bakım ve onarım çalışmalarında mola vermeyen Maçka Belediyesi, bu anlamda Kasım ayına da hızlı bir giriş yaptı!

Maçka genelindeki mahallelerde yol bakım ve onarım çalışmalarını ara vermeksizin sürdüren Dr. Ecz. Koray Koçhan yönetimindeki Maçka Belediyesi geçtiğimiz hafta içerisinde Örnekalan, Esiroğlu ve Bahçekaya Mahallelerinde asfaltlama çalışmaları yaptı.

MAÇKA BELEDİYESİ KASIM AYINA HIZLI GİRDİ
Geçtiğimiz ay içerisinde ilçe genelinde yaptığı asfaltlama, betonlama ve kuru beton çalışmasıyla ilçe halkından alkış alan Maçka Belediyesi, Kasım ayına da hızlı girdi.
Bu kapsamda Maçka ilçesine bağlı Örnekalan Mahallesindeki asfaltlama çalışmasını Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçiren Maçka Belediyesi, Esiroğlu ve Bahçekaya Mahallelerinde ise asfalt yama çalışması gerçekleştirdi.


KOÇHAN’DAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Yapılan çalışmaların Mahalle sakinlerine hayırlı olması dileğinde bulunan Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, Örnekalan Mahallesindeki asfalt çalışması için verdiği destekten dolayı Trabzon Büyükşehir Belediyesi BaşkanıMurat Zorluoğlu’na teşekkür etti.
Başkan Koçhan; “İlçemizdeki asfalt çalışmalarındaki destekleri için Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na teşekkür ederim...” dedi.

Ali TİRİTOĞLU