MAÇKA’DA YENİ YIL SESSİZLİĞİ

MAÇKA’DA YENİ YIL SESSİZLİĞİ

MAÇKA’DA YENİ YIL SESSİZLİĞİ

MAÇKA’DA YENİ YIL SESSİZLİĞİ

Kovid-19 salgınının önlenmesine yönelik ülke genelinde hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması Maçka’da da kendini belli etti.

İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelge çerçevesinde Kovid-19’la mücadelede sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla hafta sonları sessiz geçerken, bu durum tüm yurtta ve Trabzon’da olduğu gibi Maçka’da da 2021’de daha uzun sürdü.

GÖZE BATAN TEK ŞEY SAKİNLİKTİ!
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının önlenmesine yönelik ülke genelinde hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının yeni yıl arifesinde 4 günlük bir uygulamaya gidilirken, Maçka’da göze çarpan tek şey sakinlikti.
İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelge çerçevesinde Kovid-19’la mücadelede sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla Maçka’da Cadde ve Sokaklar yine sessizliğe büründü.
Sokaklarda, polis ekipleri ve görevliler dışında kimsenin olmadığı görülürken, Maçka Belediyesi işçileri ve personelin ilçe genelindeki bazı bölgelerdeki çalışmaları devam etti.


MAÇKA YENİ YILDA DA SESSİZ
Maçka’nın ana arterlerinden biri olan Atatürk Caddesi, Adnan Menderes ve Turgut Özal Parkları ile Reşadiye Caddesi, Şehit Astsubay Halit Avcı Caddesi dâhil olmak üzere Cadde ve Sokaklar sesiz günlerden birini daha yaşadı.
Maçka’da sokağa çıkma kısıtlaması öncesi hınca hınç dolu olan çarşı ve ilçe pazarının kurulduğu bölgeler ile alışveriş merkezleri bu kez sessizdi.

Ali TİRİTOĞLU