MAÇKA'DA YAYLA TURUNA DEVAM

MAÇKA

MAÇKA'DA YAYLA TURUNA DEVAM

MAÇKA'DA YAYLA TURUNA DEVAM

Maçka halkı Maçka Belediyesi’nin düzenlediği yayla turlarına büyük ilgi gösteriyor. Bu hafta Lişer Yaylası’na devam edilecek!

Dr. Koray Koçhan yönetimindeki Maçka Belediyesi, kış boyunca gerek hava koşulları gerekse pandeminin getirdiği şartlardan dolayı evine kapanmak zorunda kalan vatandaşlarını yazın sıcağında çıkardığı yayla turlarıyla serinletiyor.

MAÇKA BELEDİYESİ YAYLA TURUNA DEVAM EDİYOR 
Her Cumartesi günü düzenlenen program kapsamında her hafta Maçka’nın farklı bir yaylasını görme imkânı bulan Maçka ilçesi sakinleri, yeni haftada da, Lişer Yaylası’ndaki turlarını sürdürecekler.

AMAÇ GÜNÜN STRESİNİ ATMAK 
Amaçlarının halkın stresle dolu pandemi günlerini geride bırakmaya çalıştığı bu günlerde biraz olsun ortamın kasvetinden sıyrılıp temiz hava ve doğanın tadını çıkartmalarını sağlamak olduğunu belirten Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan; “Kısmetse halkımızla birlikte yaylalarımızı gezeceğiz.” dedi.

HER HAFTA FARKLI BİR YAYLAYA

Etkinlikle ilgili Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada her cumartesi günü yayla gezi programı düzenleneceği belirtildi. Her hafta farklı bir yayla programı gerçekleştirileceği açıklanırken, otobüslerin cumartesi günü Maçka belediyesi önünden saat 10:00’da hareket edeceği bildirilen açıklamada katılımın tamamen ücretsiz olacağı vurgulandı. Tüm halkın davetli olduğu turlar için kayıtların Maçka Belediyesine yapılacağı hatırlatıldı.
Fatma KARAHASANOĞLU