MAÇKA’DA TEMİZLİK HASSASİYETİ

MAÇKA’DA TEMİZLİK HASSASİYETİ

MAÇKA’DA TEMİZLİK HASSASİYETİ

MAÇKA’DA TEMİZLİK HASSASİYETİ

Maçka Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde sürdürdüğü temizlik çalışmalarında ilçe merkeziyle kırsal ayrımı yapmıyor.

Maçka Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nce yürütülen temizlik çalışmaları sadece ilçe merkezinde değil, ilçe genelindeki tüm mahallelerde de sürdürülüyor.

HER HAFTA FARKLI BİR BÖLGE
Bu kapsamda diğer mahallelerde olduğu gibi Hamsiköy merkez ve Çıralı mahallelerinde yıkama çalışması gerçekleştirildi.
Maçka Belediyesi’nden yapılan açıklamada mahallelerdeki yıkama talepleri için belediyeye başvurulabileceği hatırlatılırken, rutin bir şekilde yürütülen temizlik çalışmalarının isteğe ve talebe bağlı olarak da yapılabileceği vurgulandı.


HAFTANIN HER GÜNÜ TEMİZLİK
Maçka Belediyesi, ilçe genelinde özellikle yolların yıkanması çalışmalarını sürdürürken, temizlik çalışmaları sadece bununla sınırlı kalmıyor. Belediyeye bağlı Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar hafta içi hafta sonu ayırmadan her gün düzenli bir şekilde devam ediyor.

SÜPÜRME, YIKAMA, BUDAMA...
Mahallelerde, cadde ve sokaklardaki çalışmalar kapsamında ekipler, yaya olarak görev yapan personelin yanı sıra süpürge aracı ve yol yıkama aracı ile de temizlik çalışmalarına katılıyor. Belirlenen program çerçevesinde ilçe genelindeki mahallelerde çalışmalarına devam ederken, temizlik çalışmalarında ise Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs ile mücadele kapsamında kullanılmasını tebliğ ettiği ürünler tercih ediliyor.
Fatma KARAHASANOĞLU