MAÇKA’DA TEMİZLİK DÖRT KOLDAN

MAÇKA’DA TEMİZLİK DÖRT KOLDAN

MAÇKA’DA TEMİZLİK DÖRT KOLDAN

MAÇKA’DA TEMİZLİK DÖRT KOLDAN

Maçka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentte gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Maçka Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarını aralıksız şekilde dört koldan sürdürüyor.

MAÇKA HER YÖNDEN TEMİZLENİYOR
Maçka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yol ve kaldırımları titizlik ile temizlediği çalışmalar her hafta olduğu gibi ilçe merkezinin en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesi’nden başlayarak ilçe merkezindeki diğer cadde ve sokaklarda da devam etti.
Maçka Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentte gerçekleştirdikleri temizlik çalışmalarıyla ilçe halkının takdirini toplarken, bildik temizlik çalışmasının dışında cadde ve sokakların kenarlarında bulunan yaban otları da bu çalışmalar kapsamında temizlendi.

SÜPÜRME VAKUMLAMA VE YIKAMA
Mahallelerde, cadde ve sokaklardaki çalışmalar kapsamında ekipler, yaya olarak görev yapan personelin yanı sıra süpürge aracı ve yol yıkama aracı ile temizlik yapıyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde ilçenin en büyük ve en işlek caddelerinden biri olan Atatürk Caddesinde ve Merkez Mahallesinde başlatılan ve diğer mahallelerde yoğunlaştırılan çalışmalar, ilçe sakinleri tarafından da alkış alıyor.

MALZEMELER SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI
Ekipler, belirlenen program çerçevesinde ilçe genelindeki mahallelerde çalışmalarına devam ederken, temizlik çalışmalarında ise Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs ile mücadelede kullanılmasını tebliğ ettiği temizlik malzemeleri tercih ediliyor.

VATANDAŞ DAHA DUYARLI OLMALI
Maçka Belediyesi yetkilileri toplum sağlığı açısından çevre temizliğinin büyük önem taşıdığına dikkat çekerken vatandaşları da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor.
Kaldırımlar, yollar ve mahallelerin, yaşam alanlarımızın önemli bir parçası olduğunu belirten Maçka Belediyesi yetkilileri, çöplerin gelişi güzel değil belirlenen konteynırlara çöp çıkarma saatlerinde bırakılması gerektiğini hatırlatıyor.
Ali TİRİTOĞLU