MAÇKA’DA SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

MAÇKA’DA SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

MAÇKA’DA SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

MAÇKA’DA SOKAK HAYVANLARI UNUTULMADI

Maçka Belediyesi, daha önceki kısıtlamalarda olduğu gibi geçtiğimiz hafta da ilçedeki Sokak hayvanlarını beslemeye devam etti.

Ülke genelinde hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında ilçemiz Maçka’daki Sokak hayvanları unutulmadı.

SOKAK HAYVANLARI UNUTULMUYOR
Maçka Belediyesi, korana virüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması boyunca aç kalma riskiyle karşı karşıya kalan sokak hayvanlarını unutmadı. İlçedeki birçok noktada bulunan mama ve su kaplarına hayvanlar için yem ve su takviyesi yapılırken, soğuk kış günlerinde ilçe esnafının da desteğiyle belli bölgelere gıda maddeleri bırakıldı.

MUHTELİF NOKTALARA YEM BIRAKILDI
Maçka Belediyesi, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında beslenme imkânları azalan sokak hayvanlarını unutmadı. Maçka Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Maçka’nın meydanları, parkları ve mahallerinde sokak hayvanları beslendi. Maçka Çatak mevkii, Başarköy mahallesi, Zigana Yayla Tatil Köyü civarı. Maçka merkez Turgut Özal ve Adnan Menderes parklarında güvercinler için kuşyemi, kedi ve köpeklere de mama ve uygun gıdalar verildi. Diğer yandan Maçka’da hafta içinde Maçka Belediyesi’nce kedi ve köpekler için mama dağıtımının devam ettirildiği belirtildi.
Ali TİRİTOĞLU