MAÇKA’DA RAMAZAN DOPDOLU GEÇİYOR

MAÇKA’DA RAMAZAN DOPDOLU GEÇİYOR

MAÇKA’DA RAMAZAN DOPDOLU GEÇİYOR

MAÇKA’DA RAMAZAN DOPDOLU GEÇİYOR 

Maçka İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, ifa ettiğimiz Ramazan ayını ‘Ramazan Ayı Spor Şenlikleri’ ile renklendiriyor. 

İlçemizde düzenlenen sportif etkinliklerle ilçe halkının günün stresinden arınmasını sağlayan, gençlerin de sağlıklı yaşamaya yönlenmesinin önünü açan Maçka İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü yine böyle bir etkinliğe imza attı. 

BU ETKİNLİKLER 7’DEN 77’E HERKES İÇİN 
Başvuruları 29 Mart 2023 tarihinde sona eren ancak turnuva heyecanı süren ‘Evinin Sultanları Spor Şenlikleri’ ve yine başvuru tarihi 31 Mart’ta sone erip, 3-15 Nisan tarihleri arasında devam edecek olan 3x3 Basketbol Turnuvası halkı Maçka Kapalı Spor Salonu’na çekiyor. 
Düzenlenen etkinliklerin gençlerin sağlıklı gelişimine katkı sağladığı gibi halkı günün stresinden uzak bir şekilde eğlendirmeye yönelttiğini söyleyen Maçka İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat Beldüz, bu tür etkinliklerin hem gençleri ve her kesimden vatandaşlarla olan kaynaşmayı arttırdığını ifade etti. 

MAÇKA SPORUN, SANAT VE TARİHİN MERKEZİ 
Maçka İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat Beldüz, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti; 
“Maçka, futbol ve voleybol gibi sporun her dalında kültürü olan bir ilçemiz! Bizde bu yatkınlığı, spora olan bu sevgiyi ilçemizde bulunan her kesimden vatandaşlarımızın katılımıyla Ramazanda farkındalık oluşturmak adına iftardan sonra Kaymakamımız Sayın Abdullah Huzeyfe Çakmak beyin riyasetinde Belediye başkanımız Sayın Dr. Koray Koçhan ve İl Müdürlüğümüzün destekleriyle ‘3X3 Basketbol’ ve ‘Evinin Sultanları Voleybol’ turnuvaları düzenliyoruz. 

HER İNSAN SPORU YAŞAMALI 
Sporu her insan yaşam alanının içerisinde tutmalı. Biz İlçe Müdürlüğü olarak tüm kesimlerin sporla iç içe olmasını sağlamak, özellikle gençlerimizi spor branşlarıyla tanıştırmak ve sporu sevdirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizdeki Gençlerimizi bu faaliyetlerin içine kattığımızda daha da güçlü ve spor kültürüyle gelişen, büyüyen ve kopmayan bir bağ oluşturmuş olacağız. Bu faaliyetler hem gençlerimizi ve her kesimden vatandaşımızla olan kaynaşmamızı ve hem de kurumlarımızın ilişkilerini birbirine sıkı sıkıya bağlayacak.” 
Ali TİRİTOĞLU