MAÇKA'DA PEYZAJ ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

MAÇKA

MAÇKA'DA PEYZAJ ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

MAÇKA'DA PEYZAJ ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Maçka’daki peyzaj ve çim bakım çalışmaları koronavirüs dinlemedi. Maçka Belediyesi ilçedeki yeşil alanların bakımını ihmal etmedi.

Trabzon’un güzide ilçesi Maçka’da peyzaj çalışmalarının yanı sıra, bitki ve çim bakımı da ihmal edilmiyor. Maçka Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen peyzaj çalışmaları devam ediyor.

PARK VE BAHÇELERE YAZ DÜZENLEMESİ
Maçka Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce ilçe genelinde devam eden çalışmalar dâhilinde Turgut Özal ve Adnan Menderes Parklarının yanı sıra, saat kulesi civarı ve ilçe genelindeki yeşil alanlarda düzenlemeler sürüyor.
Maçka Merkez Mahallesindeki park ve yeşil alanlar başta olmak üzere ilçenin diğer mahallelerindeki çim ve bitkilerin bakımı ile peyzaj çalışmaları düzenli olarak gerçekleştirildi. Bu yöndeki çalışmaların hız kesmeden devam edeceği öğrenilirken, yapılan çalışmalarla Maçka’nın daha yaşanabilir bir ilçe haline getirileceği kaydedildi.

MAÇKA, BAYRAM SONRASINA HAZIRLANIYOR
Trabzon’un Maçka ilçesinde baharın gelmesiyle peyzaj çalışmaları da hız kazandı. Maçka Belediyesi, ilçedeki park ve bahçelerin peyzaj çalışmaları ile çimlerin bakım ve onarımlarını da düzenli olarak tekrarlıyor.
Maçka Belediyesi ilçenin sorunlarını çözmek için yatırımları sırası ile hayata geçirirken kent estetiğini için yürütülen çalışmaları da devam ettiriyor. Kavşaklar ve yeşil alanlar peyzaj düzenlemeleri yapılarak güzel bir görünüme kavuşturulurken, ilçenin farklı mahallelerinde yağmur suyu drenaj hatları, parke taş döşemeleri, park ve bahçe düzenlemeleri de aksatılmadan sürdürülüyor.
Ali TİRİTOĞLU