MAÇKA'DA OKULLARA YAKIN TAKİP

MAÇKA

Maçka Milli Eğitim Müdürü Adıgüzel, Şube Müdürü Calap ile birlikte ilçedeki okullarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

MAÇKA'DA OKULLARA YAKIN TAKİP 

Maçka Milli Eğitim Müdürü Adıgüzel, Şube Müdürü Calap ile birlikte ilçedeki okullarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

Maçka’daki okullarda yeni Eğitim-Öğretim Dönemi hazırlıkları ara vermeksizin devam ederken, Milli Eğitim Müdürü Adıgüzel, bu çalışmaları yakından takip ediyor. 

HAZIRLIKLARI İNCELEYİP EKSİKLERİ GİDERİYOR 
Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel, beraberinde Milli Eğitim Şube Müdürü Okan Calap ile birlikte Mehmet Akif Anadolu Lisesi’ni  ziyaret ederek yeni Eğitim Öğretim yılı için yapılan hazırlıkları incelediler. 
Milli Eğitim Müdürü Adıgüzel, çalışmalarından dolayı Okul Müdürü Özkan Bülbül’e  teşekkür etti. 

MÜDÜRLÜK YAPTIĞI OKULU DA ZİYARET ETTİ
Yeni sezon öncesi ilçedeki okullarda yürütülen tadilat çalışmaları sırasında bir dönem Müdürlüğünü de yaptığı Esiroğlu Kenan Oltan Anadolu Lisesini ziyaret eden Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel, yapılan çalışmaları inceledi.
Beraberinde Milli Eğitim Şube Müdürü Okan Calapile Esiroğlu Kenan Oltan Anadolu Lisesi’ni ziyaret edip 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı İçin yapılan hazırlıkları inceleyen Milli Eğitim Müdürü Adıgüzel ve Şube Müdürü Calap, Okul Müdürü Yaşar Çolak’a teşekkür ettiler. 

MÜDÜR ADIGÜZEL’DEN SIKI TAKİP 
Maçka Milli Eğitim Müdürü Adıgüzel, yine aynı mahallede faaliyet gösteren Şehit Er Mehmet Akyüz İlkokulu/Ortaokulu’nu ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 
Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel’inyine Milli Eğitim Şube Müdürü Okan Calap ile birlikte ziyaret ettiği Esiroğlu Şehit Er Mehmet Akyüz İlkokul/Ortaokulu’nda yeni Eğitim-Öğretim yılı için yapılan hazırlıkları inceleyerek emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 
Maçka Haber Servisi