Tarih: 08.10.2024 17:01

MAÇKA'DA ÖĞRENCİLERE BÜYÜK ONUR

Facebook Twitter Linked-in

MAÇKA'DA ÖĞRENCİLERE BÜYÜK ONUR 

Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin 2022-2023 Eğitim Öğretim sezonunun ikinci döneminde yaptıkları örnek uygulama okul kitaplarında yer aldı. 

Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin yaptıkları bir eylemle Milli Eğitim Bakanlığı’nın hazırladığı 6. Sınıf Sosyal Kitaplarında yeralmasını kutladı. 

MAÇKALI ÖĞRENCİLER DERS KONUSU 
Maçka Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, “Okursuz Kütüphane Kalmasın” projesi kapsamında depremzede kardeşleri için hazırladıkları oyuncak ve kitapları 2022-2023 sezonunda özenle onlara ulaştırmış ve o dönem ilçemiz Maçka’da alkışlanmışlardı. 

ÖĞRENCİLERİN EYLEMİ KİTAPLARA GİRDİ 
Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı dabu güzel davranışı, bu yılın 6. Sınıf Sosyal Bilgiler kitaplarının 27. sayfasında yer vererek taçlandırırken, konuyla ilgili paylaşımı Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü, kendi web sitesinde yaptı. 

MAÇKA MİLLİ EĞİTİM’DE GURUR GÜNÜ 
Sitede yer alan haberde şu ifadelere yer verildi; 
“Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencilerimiz 6. Sınıf Sosyal Kitaplarında Yer aldı.
Maçka Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, “Okursuz Kütüphane Kalmasın” projesi kapsamında depremzede kardeşleri için hazırladıkları oyuncak ve kitapları 2022-2023 sezonunda özenle onlara ulaştırmışlardı. Bu güzel davranışı, Milli Eğitim Bakanlığımız 6. Sınıf Sosyal Bilgiler kitaplarının 27. sayfasında yer vererek taçlandırdı.” 
Maçka Haber Merkezi 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —