MAÇKA’DA KORONA DENETİMİ

MAÇKA’DA KORONA DENETİMİ

MAÇKA’DA KORONA DENETİMİ

MAÇKA’DA KORONA DENETİMİ

Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı ve beraberindekilerle birlikte Maçka’nın en işlek caddelerinde Korona virüs tedbirleri kapsamında denetimde bulundu.

İçişleri Bakanlığı Koronavirüs (Covid-19) Tedbirleri Genelgesi kapsamında 81 ilde eş zamanlı uygulanan sosyal mesafe ve maske denetiminde Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan ve beraberindekilerle birlikte ilçe genelinde sahadaydı.

KAYMAKAM ÇOMAKLI DENETİMDEYDİ
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, beraberindekilerle birlikte Maçka’nın en işlek caddelerinde Korona virüs tedbirleri kapsamında denetimde bulundu.

ESNAF VE VATANDAŞA DENETLEME
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, İlçe Emniyet Amiri İsa Kilim ve beraberindekilerle birlikte Maçka Merkez Mahallesi ve Atatürk Caddesi başta olmak üzere ilçedeki cadde ve sokaklarda esnaf ve vatandaşlara yönelik denetim yaptı. Maçka’daki tüm iş kollarına ait dükkanlara tek tek giren Kaymakam Selim Çomaklı, maske ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı noktasında inceleme yaptı.

KURAL İHLALCİLERİ UYARILDI
Kaymakam Çomaklı ve Başkan Koçhan, denetimler sırasında kurallara uyan işletmelere teşekkür ederken, özellikle mesafe kuralını ihlal eden esnaf ve vatandaşa ise uyarılarda bulundu.
Fatma KARAHASANOĞLU