MAÇKA’DA KİTAPLARA HÜCUM ETTİLER

MAÇKA’DA KİTAPLARA HÜCUM ETTİLER

MAÇKA’DA KİTAPLARA HÜCUM ETTİLER

MAÇKA’DA KİTAPLARA HÜCUM ETTİLER

Tüm ülke genelinde, Trabzon’da ve ilçemiz Maçka’da da kutlanan Kütüphane Haftası’nda öğrenciler birbirinden farklı eserlerle tanıştı.

Maçka Halil Atmaca Kültür Merkezi’nde bulunan Hacı Şemsi Üstek İlçe Halk Kütüphanesi tarafından bu yıl 58.si kutlanan Kütüphane Haftası kapsamında ilçede çeşitli etkinlikler düzenledi.

ÖĞRENCİLER MAÇKA’DA KİTAPLARLA BULUŞÜU
Türkiye genelinde her yıl Mart ayının son haftası kutlanan Kütüphane Haftası, bu yıl gerçekleşen 58. Yılı kutlamalarını Trabzon’da ve ilçemiz Maçka’da hayata geçirdi.
Maçka Hacı Şemsi Üstek İlçe Halk Kütüphanesi Maçka Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat Beldüz’ün önderliğinde öğrencilerle birlikte ziyaret edilirken, öğrenciler birbirinden farklı türdeki eserleri ilgiyle inceledi.


BU ÜLKE İÇİN HAYALLERİNİZ OLSUN
Maçka Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat Beldüz Kütüphane Haftası dolayısıyla ziyaret ettiği Maçka Hacı Şemsi Üstek İlçe Halk Kütüphanesi’nde yaptığı değerlendirmede insanın, hayal ettiği müddetçe insan kalacağını belirterek; “Çocuklar, sizin de kitaplarınız ve bu ülke için hayalleriniz olsun.” dedi.

OKUMAK ŞART!
Maçka Hacı Şemsi Üstek İlçe Halk Kütüphanesi okutmanı Ömer Er de yaptığı açıklamada bu yıl Kütüphane Haftasının 58. Yılını kutladıklarını hatırlattı.
“Kendimizi geliştirmek, hayata bakışımızı şekillendirmek için okumak şart!” diyen Er; “Aslında bütün kapıların anahtarı okumakla alakalı. İnsan ailesi ve kitaplarla büyümeli... Çünkü kitaplar tam anlamıyla keşfetmenizi, yeni ufuklar açmanızı sağlıyor.” ifadelerine yer verdi.


KÜTÜPHANELER SİZLERİ BEKLİYOR
Maçka Hacı Şemsi Üstek İlçe Halk Kütüphanesi Okutmanı Ömer Er, Halk Kütüphanesinde öğrenciler başta olmak üzere tüm vatandaşların bilgiyi kaynağından alabilmelerini sağlamak amacıyla hafta içi saat 08.30 ile 19.00, cumartesi günleri de 08.30 ile 17.30 saatleri arasında hizmet verildiğini aktardı.
Ali TİRİTOĞLU