MAÇKA'DA GÜNLERDEN TRABZONSPOR!

MAÇKA

Geçtiğimiz hafta Trabzonspor formalarıyla okula gelen öğretmen ve yöneticilerin görüntüsü; “Bugün ve bundan sonraki her gün Trabzonspor” diye haykırıyordu.

MAÇKA'DA GÜNLERDEN TRABZONSPOR!
Geçtiği
miz hafta Trabzonspor formalarıyla okula gelen öğretmen ve yöneticilerin görüntüsü; “Bugün ve bundan sonraki her gün Trabzonspor” diye haykırıyordu.

Trabzon’un Maçka ilçesi Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu öğretmenleri Spor Toto Süper Lig’de mutlu sona ulaşarak Şampiyonluk kupasını kaldıran Trabzonspor’un bu mutlu gününe ortak olmak için bordo-mavili forma giydi.

BU COŞKU UZUN SÜRECEK!
Başta Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu Müdürü Yüksel Gülen olmak üzere Müdür Yardımcıları ve öğretmenlerle birlikte objektifimize poz veren eğitimciler Trabzonspor’un şampiyonluk sevincinin çok uzun süreceğini ifade ettiler.
Süper Lig’de bitime 3 hafta kala şampiyon olarak Trabzon’a ve Trabzonsporlulara büyük sevinç yaşatan Trabzonspor, sadece Trabzon ve ilçelerinde değil tüm Türkiye ve dünyada da büyük bir coşkuya neden oldu.
Öyle ki yaşadıkları yerleri Trabzonspor flama ve bayraklarıyla donatan taraftarların bu süreçte birinci önceliği ise Trabzonspor forması oldu.
İlçemiz Maçka’daki Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu öğretmenleri de bu heyecan ve sevince ortak olurken, geçtiğimiz hafta Pazartesi günü “Bugün günlerden Trabzonspor” diyerek Trabzonspor formalarıyla okula geldiler.

MAÇKA’DA HER ŞEY BORDO-MAVİ
Okul bahçesinde bordo-mavili formalarla objektifimize poz veren öğretmenler adına konuşan Okul Müdürü Yüksel Gülen, Trabzonspor’un yıllar sonra kaldırdığı şampiyonluk kupasının Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Maçka’da da büyük bir coşku ve mutlulukla kutlandığını söyledi.
Okuldaki birçok öğretmen ve öğrencinin de bordo-mavili forma modasına uyduğunu belirten Gülen, gerekli izinleri aldıktan sonra hem Trabzonsporluluğumuzu göstermek hem de bu sevinci yeniden tekrarlamak istediklerini sözlerine ekledi.
Fatma KARAHASANOĞLU