MAÇKA'DA GÜN ÖĞRETMENLERİN Dİ

MAÇKA

MAÇKA'DA GÜN ÖĞRETMENLERİN Dİ


MAÇKA'DA GÜN ÖĞRETMENLERİN Dİ

Cefakâr ve fedakâr öğretmenlerimiz tüm yurtta ve ilçemiz Maçka’da yılda bir kez düzenlenen törenlerde öğretmen olmanın haklı gururunu bir kez daha yaşadı.

Maçka Halil İbrahim Kültür Merkezi çok anlamlı bir kutlamaya ev sahipliği yaptı. Kültür Merkezindeki programda, Öğretmenler Günü’nün coşku ve gururu vardı.

BUGÜN SADECE ÖĞRETMENLERİN
24 Şubat Öğretmenler Günü ilçemiz Maçka’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Maçka Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nin Halil İbrahim Atmaca Kültür Merkezi’nde hazırladığı kutlama programına Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan ve ilçe protokolü ile öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GENÇ ÖĞRETMENLERİN YEMİNİ İLGİ ÇEKTİ
Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemine ait konuşmaların ardından Maçka’ya yeni öğretmenlerin katıldığı yemin töreni gerçekleştirildi.
Törenin ardından ‘Öğretmenler Günü’ dolayısıyla hazırlanan Oratoryo, Slayt gösterisi ve ödül
töreni takip etti.
Kaymakamımız Abdullah Huzeyfe Çakmak ve Belediye Başkanımız Dr. Koray Koçhan, tüm Öğretmenlerimizin gününü kutlarken, Maçka Merkez Camii’nde de ahrete intikal etmiş öğretmenlerimiz için Mevlidi Şerif programı icra edildi.

Fatma KARAHASANOĞLU