MAÇKA’DA EN ÇOK BAĞIŞI BU YIL TOPLANDI

MAÇKA’DA EN ÇOK BAĞIŞI BU YIL TOPLANDI

MAÇKA’DA EN ÇOK BAĞIŞI BU YIL TOPLANDI

MAÇKA’DA EN ÇOK BAĞIŞI BU YIL TOPLANDI 

“Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” mottosuyla bu yılki Kurban Bağışlarını kabul eden Diyanet Vakfına rekor oranda bağış yapıldı. 

Maçka Müftüsü Mehmet Cebeci, Maçka Müftülüğünün bu yıl kurban bağışı hususunda en çok bağış topladığı yılı yaşadığını belirtti. 

DİYANET KURBAN BAĞIŞI KONUSUNDA REKOR KIRDI 
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş; “Milletimiz bu yıl 745 bin 535 hisse kurbanını bize emanet etti. Bunu yurt içi ve yurt dışında şöyle kabataslak düşündüğümüz zaman 35 milyon ihsana ulaştırıyoruz ve bu çok büyük bir iyilik hareketidir.” derken, Maçka İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci ise bu yıl Maçka’da yapılan Kurban bağışlarının geçen yıllara oranla daha çok olduğunu vurguladı. 

2023, MAÇKA’DA EN ÇOK KURBAN BAĞIŞI YAPILAN YIL OLDU 
Maçka Müftüsü Cebeci bu yıl, İlçe Müftülüğü olarak, ilçe Nüfusu az olmasına rağmen 303 kurban ile en çok kurban bağışı topladıkları yıl olduğunun altını çizdi. 
Maçka Müftüsü Mehmet Cebeci, bağışlarla ilgili değerlendirmesinde şunları kaydetti; 
“Bu yıl, Maçka İlçe Müftülüğü olarak, ilçe Nüfusu az olmasına rağmen 303 kurban ile en çok kurban bağışı topladığımız yıloldu. Bu bağlamda emeği geçen, Din Gönüllüsü Hocalarıma, Daire Çalışanı Mesai Arkadaşlarıma ve en önemlisi bizi vesile kılarak Kurban Bağışında Bulunan Kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz.Allah’ım kabul buyursun ve Cennet anahtarı eylesin inşallah. İyiki varsınız.”
Ali TİRİTOĞLU