MAÇKA’DA DOĞALGAZ YANDI!

MAÇKA’DA DOĞALGAZ YANDI!

Trabzon’un Maçka ilçesi doğalgaza kavuştu. Abonelik işlemlerini tamamlayan vatandaşlar doğalgaz ile ısındı. Belediye Başkanı Koray Koçhan, “Doğalgaz ilçemizde artık kullanılabilir durumda. İlçemize hayırlı olsun” ded

MAÇKA’DA DOĞALGAZ YANDI!

 

Trabzon’un Maçka ilçesi doğalgaza kavuştu. Abonelik işlemlerini tamamlayan vatandaşlar doğalgaz ile ısındı. Belediye Başkanı Koray Koçhan, “Doğalgaz ilçemizde artık kullanılabilir durumda. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

 

İLK KEZ DOĞALGAZ YANDI
Doğalgaz verilen apartmanın önünde gazı açan Belediye Başkanı Koray Koçhan, yaptığı açıklamada, “Yerel seçimlerden önce vaat ettiğimiz Doğalgaz’ın ilçemizle kavuşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Birileri ‘Maçka’da doğalgaz hayal oldu. Seçim vaadiydi. Bitti, gitti’ demelerine rağmen biz işimizi yaptık. Bugün bir ilk ki gerçekleştiriyoruz. Maçka’mızda abone işlemlerini halleden vatandaşlarımızın doğalgazını veriyoruz. İlk kez bir evde doğalgaz yanmaya başlıyor. İlçemizde doğalgaz hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız başvurusunu ilçemizde ki abonelik merkezinden gerçekleştirerek yapabilir. İlçemize tekrar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Maçka’da doğalgazın kullanımına başlayan esnaf Soner Çoban ise, “Doğalgaz’ın ilçemize gelmesinde büyük uğraş veren Belediye Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Şehit Eren Bülbül’ü burada anmak istiyorum. Cumhurbaşkanımız onun sayesinde Maçka’mıza gelmişti ve burada söz vermişti. Sayın Başkanımızda bu işin üzerinde durarak bu vaadi gerçekleştirmiştir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.