MAÇKA’DA DİNAMİK DENETİM!

MAÇKA’DA DİNAMİK DENETİM!

MAÇKA’DA DİNAMİK DENETİM!

MAÇKA’DA DİNAMİK DENETİM!

“Dinamik Denetim Modeli” tüm yurtta ve Trabzon’da olduğu gibi ilçemiz Maçka’da da tavizsiz bir şekilde uygulanırken, esnaf ve vatandaşlar uyarıldı.

Maçka’da “Dinamik Denetim Modeli” kapsamında denetlemeler hafta boyunca devam etti. Kaymakam Çomaklı, esnaf ve vatandaşlara, maske-mesafe-temizlik kurallarına uyulması yönünde uyarılarda bulundu.

ESNAF VE VATANDAŞLAR DENETLENDİ
“Dinamik Denetimler” kapsamında, Kaymakam Selim Çomaklı koordinesindeki ekipler; AVM’ler, marketler, bakkallar, manavlar, kasaplar ve diğer işyerlerinde koronavirüs tedbirlerini denetledi.
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, İçişleri Bakanlığı genelgesi ile hayata geçirilen “Dinamik Denetim Modeli” kapsamında denetim ekipleri ile Atatürk Caddesi, Turgut Özal ve Adnan Menderes parkları ile ilçe merkezindeki diğer noktalar ile işyerlerinde yapılan denetlemelere katıldı.


KURALLAR TEKRAR TEKRAR HATIRLATILDI
Kaymakam Selim Çomaklı, Maçka’daki esnaf ve vatandaşlara, maske-mesafe-temizlik kurallarına uyulması yönünde uyarılarda bulundu.
İçişleri Bakanlığı’nın talimatlarıyla, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu koordinesinde Trabzon ili genelinde sürdürülen denetimler ilçemiz Maçka’da da Kaymakamımız Selim Çomaklı nezaretinde gerçekleştirildi.


SAĞLIMIZ İÇİN KURALLARA UYALIM!
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, İçişleri Bakanlığı genelgesi ile hayata geçirilen “Dinamik Denetim Modeli” kapsamında denetim ekipleri ile İlçe merkezindeki işyerleri ile hafta içi Çarşamba günü kurulan ilçe pazarında denetlemelere katıldı.
Kaymakam Çomaklı, denetim faaliyetlerinde maske takmayan vatandaşlara uyarılarda bulunurken, hem işyeri sahiplerine hem de vatandaşlara tekrar kapanma yaşanmaması için tedbirlere sıkı sıkı uymanın normalleşme açısından önemini hatırlattı.

Ali TİRİTOĞLU