MAÇKA’DA DENETİMLER TAM GAZ!

MAÇKA’DA DENETİMLER TAM GAZ!

MAÇKA’DA DENETİMLER TAM GAZ!



MAÇKA’DA DENETİMLER TAM GAZ!

Maçka İlçe Salgın Denetim Ekiplerinin hemen her gün uyguladığı, zaman zaman Kaymakam Selim Çomaklı’nın da iştirak ettiği denetimler tam gaz sürdürülüyor.

Kaymakamımız Selim Çomaklı’nın da zaman zaman iştirak ettiği Salgın Denetim Ekipleri tarafından Maçka ilçe merkezinin hemen her noktasında hayata geçirilen ‘Yoğunlaştırılmış Tematik Denetimler’ hız kesmeksizin devam ediyor.

KAYMAKAM ÇOMAKLI DENETİMDE.
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı “Dinamik Denetimler” kapsamında geçtiğimiz hafta Maçka halkının mecburi toplanma alanlarından biri olan ilçe pazarında koronavirüs denetimi yaparken, Salgın Denetim Ekipleri de hemen her gün denetimlerini sürdürdü.
Kaymakam Çomaklı Maçka ilçe pazarında yaptığı denetimlerde esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.
Yoğunlaştırılmış Tematik Denetimler kapsamında İlçe Salgın Denetim Ekipleri de geçtiğimiz hafta boyunca kuaför ve güzellik salonlarında, çay ocakları ve lokantalarda koronavirüs denetimlerini sürdürerek esnaf ve vatandaşları uyarmaya devam etti.


HER ŞEY NORMALE DÖNMEK İÇİN!
En kısa sürede virüsü ülkemizden bertaraf etmek, normal günlere dönmek için gayret sarf ettiklerini belirten Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, yaptığı açıklamada; “Kurallara her zamankinden daha fazla dikkat etmek gerekiyor. Bu konuda vatandaşlarımızın duyarlılığını artırmak için özellikle mesafeye çok dikkat etmeleri gerekiyor. Maske virüs yaygınlığını önlemek için çok önemlidir.” ifadelerini kullandı.
Kaymakam Çomaklı, bulduğu her fırsatta esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarını tekrarlıyor.

Ali TİRİTOĞLU