MAÇKA’DA DENETİMLER SÜRÜYOR

MAÇKA’DA DENETİMLER SÜRÜYOR

MAÇKA’DA DENETİMLER SÜRÜYOR

MAÇKA’DA DENETİMLER SÜRÜYOR

“Yoğunlaştırılmış Tematik Denetimler” kapsamında Maçka ilçesinde koronavirüs teftişi yapan Kaymakam Çomaklı, esnaf ve vatandaşları uyardı.

Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, İçişleri Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda başlatılan “Yoğunlaştırılmış Tematik Denetimler” kapsamında ilçemiz genelinde denetimdeydi.

ÜLKEMİZDEKİ MUTASYON VARYANTLAR ÇOĞALIYOR
Koronavirüs salgınında ülkemizdeki vaka sayıları her geçen gün artarken mutasyona uğrayan virüslerin yayılım hızını artırdığı ve pozitif testler üzerindeki araştırmalarda, mutasyon varyantlarına çok sık rastlandığı belirtiliyor.
Ülkemizde tespit edilen varyantların içerisinde sayıca ön plana çıkan İngiltere varyantı, 81 ilde 200 bin rakamına doğru ilerlerken, Kaymakam Selim Çomaklı “Yoğunlaştırılmış Tematik Denetimler” kapsamında teftişe çıktığı ilçemiz Maçka’da esnaf ve vatandaşlardan koronavirüs tedbirlerine uymalarını istedi.


BİRLİKTE HAREKET EDEREK BAŞARABİLİRİZ
“Yoğunlaştırılmış Tematik Denetimler” kapsamında Kaymakamımız Selim Çomaklı, beraberindeki denetim ekibiyle birlikte market, manav ve topluma açık alanlarda denetimlerde bulundu.
Vatandaşlardan koronavirüs tedbirlerine uymalarını isteyen Çomaklı, birlikte hareket ederek, uyarı ve kurallara uyarak bu sıkıntıdan kurtulabileceğimizi ifade etti.
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı “Yoğunlaştırılmış Tematik Denetimler” kapsamında İlçe merkezinde faaliyet gösteren yeme-içme yerleri, kıraathane ve çay salonlarında denetimlerde bulunarak esnaf ve vatandaşlardan koronavirüs tedbirlerine uymalarını istedi.

Ali TİRİTOĞLU