MAÇKA’DA DENETİM HIZ KESMİYOR

MAÇKA’DA DENETİM HIZ KESMİYOR

MAÇKA’DA DENETİM HIZ KESMİYOR

MAÇKA’DA DENETİM HIZ KESMİYOR

İçişleri Bakanlığı genelgesi uyarınca Türkiye genelinde başlatılan Covit-19 tedbiri denetimleri ilçemiz Maçka’da da hız kesmeksizin devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi uyarınca Türkiye geneliyle aynı anda Trabzon ve Maçka’da da yapılan Yeni Koroona virüs (Covit-19) tedbir denetimlerinde maske-mesafe ve temizliğe dikkat çekildi.

DENETİMLER İLÇE GENELİNDE DEVAM EDİYOR
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı ile Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, beraberlerinde Maçka Emniyet Amiri İsa Kilim, Maçka Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Konak ve daire amirleriyle birlikte ilçe genelindeki denetimlerini sürdürüyor.

MAÇKA TAM KADRO SAHADAYDI
İlçedeki esnaf ve vatandaşlara yönelik olarak maske ve sosyal mesafe denetimi yapan ekip kurallarda gevşeklik gösterenleri de uyarmayı ihmal etmedi.
İçişleri Bakanlığı Korona virüs (Covid-19) Tedbirleri Genelgesi kapsamında 81 ilde eş zamanlı uygulanan sosyal mesafe ve maske denetimine Maçka’da tam kadro halinde iştirak etti.

DENETİMLER SÜRECEK
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, Belediye Başkanı Koray Koçhan ve tüm ekiplerle birlikte ilçe genelinde başlatılan denetimlerin ara vermeksizin sürdürüleceği belirtildi.
Atatürk Caddesi, Kaymakamlık önü, Turgut Özal Parkı’nda başlatılan denetimler, Şehit Ast. Sb. Halit Avcı Caddesi, Adnan Menderes Parkı ve ilçe genelinde devam etti.
Denetimlerde işyerleri ziyaret edilirken, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı denetlendi.
Ali TİRİTOĞLU