MAÇKA'DA ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMASI TAM GAZ!

MAÇKA

Maçka’daki alt ve üstyapı çalışmalarında hız kesmeyen Maçka Belediyesi, ilçede eksik bir alan bırakmamak için faaliyetlerine tam gaz devam ediyor.

MAÇKA'DA ALTYAPI VE YOL ÇALIŞMASI TAM GAZ! 

Maçka’daki alt ve üstyapı çalışmalarında hız kesmeyen Maçka Belediyesi, ilçede eksik bir alan bırakmamak için faaliyetlerine tam gaz devam ediyor.

Trabzon ili Maçka ilçesi genelinde çevre düzenlemesinden altyapı çalışmalarına varıncaya kadar tüm noktalardaki eksikliklerin giderilmesi için seferber olan Maçka Belediyesi, Başkan Koray Koçhan yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. 

İLÇE MERKEZİNDE ÇEVRE, KIRSALDA YOL ÇALIŞMASI!
Maçka İlçe merkezindeki peyzaj ve güzelleştirme çalışmalarının yanında ilçe genelindeki yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına da hız veren Maçka Belediyesi, son dönemlerdeki yoğun sağanak yağışlar sebebiyle bozulan mahalle yollarının onarımını gerçekleştiriyor. 

MAÇKA BELEDİYESİ SEFERBER OLDU 
Dr. Ecz. Koray Koçhan yönetimindeki Maçka Belediyesi, Maçka’nın hemen hemen tüm mahallelerinde onarımı yapılmamış ve tamamlanmamış yol bırakmamak için tüm kaynakları seferber etmiş durumda. 
Bu çalışmaların çoğunda bizzat bulunan Başkan Koçhan, hem mahalle sakinleriyle görüşüp dilek ve önerilerini dinliyor, hem de işlerin gidişatı noktasında çalışanlarından bilgi alıyor. 
Bu faaliyetler kapsamında son olarak geçtiğimiz hafta Armağan ve Ocaklı Mahallelerindeki çalışmaları yakından takip eden Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, ilçe halkının memnuniyeti karşısında çalışanlarını da isteklendiriyor. 

ARMAĞAN’A KURU BETON, OCAKLI’YA ASFALT
Armağan Mahallesinde Kuru Beton çalışması yapılırken, Ocaklı Mahallesinde ise asfaltlama çalışması vardı. 
Yapılan çalışmaların Mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Koçhan, 
Destekleri için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu’na da teşekkür etti. 
Ali TİRİTOĞLU