MAÇKA’DA 29 EKİM COŞKUSU

MAÇKA’DA 29 EKİM COŞKUSU

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Maçka’da da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 98. Yıldönümü kutlamaları büyük bir coşkuya sahne oldu.

MAÇKA’DA 29 EKİM COŞKUSU

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemiz Maçka’da da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 98. Yıldönümü kutlamaları büyük bir coşkuya sahne oldu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 98. Yıldönümü Kutlama Programı, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Maçka Kaymakamlığı ve Maçka Belediye Başkanlığı’na ait çelenklerin sunumuyla başladı.

29 EKİM’DE ATATÜRK’E KARŞI SAYGI DURUŞU
Maçka’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim 2021 Tarihinde Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenklerin sunumuyla başladı.
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler ile askeri ve sivil erkânın Hükümet Konağı önünde katıldığı törende Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapılırken, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.


ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ HÜKÜMET KONAĞINDA
Daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şube Başkanı Ahmet Tezcan, Maçkalı Gazilerimiz ve İlçe Jandarma Komutanı Harun Nazlı ile birlikte Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.
Kaymakam Çomaklı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şube Başkanı Ahmet Tezcan, Kaymakam Çomaklı’ya Türk Bayrağı’ndan oluşan bir plaket takdim etti.


DEVLETİMİZ ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE BORÇLU 
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, yayımladığı mesajda; “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Harbimizin kazanılmasına öncülük eden tüm kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.” ifadelerine yer verdi.
Ali TİRİTOĞLU