MAÇKA´DA ÜSTEĞMEN AĞRI´DA YÜZBAŞI

MAÇKA´DA ÜSTEĞMEN AĞRI´DA YÜZBAŞI

Meslek yaşamı boyunca her zaman başarılı çalışmalara imza atan Yzb. Güler, hakkında kurulmak istenen kumpası da aşarak onurlu görevini sürdürüyor.

MAÇKA´DA ÜSTEĞMEN AĞRI´DA YÜZBAŞI

Meslek yaşamı boyunca her zaman başarılı çalışmalara imza atan Yzb. Güler, hakkında kurulmak istenen kumpası da aşarak onurlu görevini sürdürüyor.


Hayatı hep başarılarla anılan Seyfettin Güler, Uzman olarak başlayıp önce Astsubay sonra da Subay olarak devam ettiği görevinde Yüzbaşı rütbesini büyük bir onurla taşıyor.

MESLEK HAYATI BAŞARILARLA DOLU
1995 yılında uzman Jandarma olarak göreve başladığı Jandarma Genel Komutanlığı´nda gösterdiği başarı sonucu önce astsubaylığa ardından da subaylığa terfi eden Seyfettin Güler, halen gönüllü olarak bulunduğu Ağrı Komando Birliği´nde Yüzbaşı rütbesiyle görevine devam ediyor.
 MAÇKA´DA İKİ YIL GÖREV YAPTI!
Gerek Astsubay gerekse subay olarak görev aldığı dönemlerde yurdun değişik bölgelerinde gösterdiği başarılar sayesinde adeta parmakla gösterilen Yüzbaşı Seyfettin Güler, 2014-2016 yıllarında İlçe Jandarma Komutanı olarak  görev yaptığı Trabzon´un Maçka ilçesinde,bölgenin emniyet,asayiş ve huzurunun sağlanması için gösterdiği gayretli çalışmalarla gazetemiz Maçka Haber´e de konu olmuştu.

KUMPAS GERİ TEPTİ
15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen hain darbe teşebbüsü sonrası zamanın Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin´in hakkında düzenlediği belge ile FETO PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olma ve anayasal düzeni değiştirmeye teşebbüsten hakkında soruşturma açılan Seyfettin Güler, bu kumpastan da yüzünün akıyla çıkmayı başarmıştı.
Hakkında isnat edilen suçlamaların bahsi geçen belgeye sonradan eklendiği ortaya çıkınca hakkında takipsizlik ve kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilen zamanın Üsteğmeni şimdinin Yüzbaşısı Seyfettin Güler, başarılarla dolu görevine iade edildi.

ÜLKENİN HER YERİNDE GÖREV YAPTI.
24 yıllık meslek hayatı boyunca yurdun dört bir yanında görev ile birlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde Terörle mücadele bölgesinde de görev yapan
Yüzbaşı Seyfettin Güler, sırasıyla Kahramanmaraş,Van,Elazığ, Şırnak ve son olarak da gönüllü olarak bulunduğu Ağrı ilinde Komando Birliğindeki görevini halen sürdürüyor.
Fatma KARAHASANOĞLU