MAÇKA´DA 21. DÖNEM SONA ERDİ

MAÇKA´DA 21. DÖNEM SONA ERDİ

MAÇKA´DA 21. DÖNEM SONA ERDİ

MAÇKA´DA 21. DÖNEM SONA ERDİ

Bu yıl 21. Dönem mezunlarını veren Maçka Meslek Yüksek Okulu, başarı tablosunda gelenek değişmedi, ilk sıraları geçen yıl olduğu gibi yine kız öğrenciler kaptı.

Maçka Meslek Yüksek Okulu 21. Mezuniyet Töreni Kaymakamımız Selim Çomaklı, Belediye Başkanı Koray Koçhan, Yüksek Okul Müdürü Prof. Dr. Volkan Numan Bulut, protokol üyeleri, öğrenci velileri ve öğrencilerin katılımıyla okul bahçesinde icra edildi.

MAÇKA M.Y.O´NUN HAKLI GURURU
Maçka Meslek Yüksek Okulu 2018-2019 Dönemi sonunda 21.´inci dönem mezunlarını uğurlamanın haklı gururunu yaşıyor.
Maçka Meslek Yüksek Okulu bahçesinde yapılan mezuniyet töreni Maçka Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Volkan Numan Bulut´un ev sahipliğinde gerçekleşti.
Törene Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, protokol üyeleri, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra,  öğrenci velileri ile çok şaşıda davetli katıldı.

OKUL BİRİNCİSİ, YİNE KIZ! DAMLA AYDIN
Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı´nın okunmasının ardından mezunlar adına bir konuşma yapan Maçka Meslek Yüksek Okulu Birincisi, Damla Aydın, öğrenim hayatları boyunca kendilerine gösterilen sabır ve anlayış için öğretmenlerine teşekkür ederek kendilerinden sonra gelen öğrenci arkadaşlarına da tavsiyelerde bulundu.

ÖĞRENCİLERİ HAYATA HAZIRLAMA
Ardından kürsüye gelen Maçka Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Volkan Numan Bulut; ?7 Profesör, 6 Doçent, doktor öğretim üyeleri ve öğretim görevlileriyle birlikte toplam 25 eğitimcinin öğrencileri hayata hazırlama noktasında gayret sarf ettiklerini dile getirdi.
Prof. Dr. Bulut, düşünen, düşündüğünü söyleyen ve hayatı boyunca ayakları üzerinde desteksiz durabilen bireyler yetiştirmek noktasında üzerlerine düşen gayreti en iyi biçimde yerine getirebilmek için uğraş verdiklerini söyledi.
Konuşmasında öğrencilere de seslenen Prof. Volkan Numan Bulut, yarının teminatı olan öğrencilerinin üzerlerine düşen her türlü görevi yerine getireceğe olan inancı belirtti.
Maçka Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Volkan Numan Bulut´un ardından Kaymakam Selim Çomaklı ve belediye Başkanı Koray Koçhan da birer konuşma yaparak öğrenciler ile velilerine seslendi.

BAŞARI YİNE KIZLARIN
Konuşmaların ardından ödüllendirmeye geçilirken, dereceye giren öğrencilerin geçen yıllarda olduğu gibi kızlardan oluşması dikkatlerden kaçmadı. Maçka Meslek Yüksek Okulu´nda bu anlamda geleneği bozmayan kız öğrenciler yine ilk sıralarda yer aldı.

KEPLER HAVAYA
Mezuniyet Töreni, K.T.Ü. Meslek Yüksek Okulu Kurucu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Tüfekçi´nin okuttuğu ?Mezuniyet Andı´nın okunması ve Okul Birincisi Damla Aydın´ın Mezuniyet Kütüğü´ne plaket çakmasının ardından geleneksel hale gelen kep fırlatma töreniyle sona erdi.
Ali TİRİTOĞLU