MAÇKA VE TRABZON İÇİN ÖNEMLİ PROJE

MAÇKA VE TRABZON İÇİN ÖNEMLİ PROJE

MAÇKA VE TRABZON İÇİN ÖNEMLİ PROJE

MAÇKA VE TRABZON İÇİN ÖNEMLİ PROJE

Trabzon turizmi için büyük bir öneme sahip olan Maçka-Sümela-Çakırgöl yolu çalışmalarında sona gelindi.

Yılların projesi olan Çakırgöl Kayak tesisleri için başlatılan ve Trabzon’un en önemli turizm simgesi Sümela Manastırını Cami boğazı yaylasına Çakırgöl’e ve Santa Harabelerine bağlayacak olan yol tamamlandı. Başkan Koçhan emeği gecen herkese teşekkür etti.

TRABZON VE MAÇKA TURİZMİNE KATKI SAĞLAYACAK 
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, yapılan çalışma ile Sümela Manastır’ını Cami boğazı yaylasına, Çakırgöl’e ve oradan da Santa harabelerine bağlayan çok önemli bir güzergâhın tamamlandığının altını çizdi.

BAŞKAN KOÇHAN TEŞEKKÜR ETTİ
Yapılan büyük yatırımın AK Parti’nin farkını ortaya koyduğunu belirten Başkan Koçhan, sadece Maçka’nın değil, Trabzon’un turizmine büyük katkılar sağlayacağını belirtti.
Başkan Koçhan; “Maçka-Sümela ve Çakırgöl Yolunu birbirine bağlayan yol çalışmasında incelemelerde bulunduk. Maçka Belediye Başkanı olarak ilçem adına Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na eski bakanımız Trabzon Milletvekilimiz Sayın Adil Karaismailoğlu başta olmak üzere kıymetli milletvekillerimize, Karayolları Trabzon Bölge Müdürümüz Sayın Mehmet Aşık’a, karayolları yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Çünkü ilçemiz ve ilçemizin turizm içi çok önemli bir yatırımdı. Sümela Manastır’ını Cami boğazı yaylasına, Çakırgöl’e ve oradan da Santa harabelerine bağlayan çok önemli bir güzergâhtı. Bu önemli güzergâhında sonuna gelmiş bulunmaktayız. 

GELECEK YAZ MAÇKA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ 
Özellikle önünüzde ki yaz, turizm açısından ve ayrıca Maçkalılar hemşerilerimizin kullandığı yaylar acısında çok önemli bir yolun sonuna geldik. İlçemiz açısından çok önemli bir yatırım. Bu yatırımın tamamlandığını görmek bizleri ayrıca mutlu etti. Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki; her an vatandaşımızın hizmetinde olan ve taleplerini her zaman yerine getiren bir parti olduğumuzu bir kez daha görmekten gurur duyduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu yoldan ilerlemekten, milletimize hizmetkâr olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. ‘Yaparsa AK Parti Yapar’ teriminin gerçek olduğunu burada görmüş olduk. Tüm hemşerilerimize ve Trabzon’un turizmine hayırlı olsun. Bir kez daha emeği gecen geçmişten bugüne herkese, tüm yetkililere şükranlarımı sunuyorum.”ifadelerineyer verdi.