MAÇKA SAĞLIK İÇİN SAHADA

MAÇKA SAĞLIK İÇİN SAHADA

MAÇKA SAĞLIK İÇİN SAHADA

MAÇKA SAĞLIK İÇİN SAHADA

Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda Maçka’da sahaya indi.

“Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatları doğrultusunda tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon Maçka’da da denetimler sıklaştırıldı.

SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı’nın koordinesinde ekipler bir kez daha sahaya inerken, yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde, “Maske, Mesafe ve Temizlik” konusuna vurgu yapıldı.
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı vatandaşları uyarmak ve bilgilendirmek üzere yoğun şekilde denetim gerçekleştirdiklerini belirtti.
‘Sağlık İçin Hepimiz İçin' sloganıyla başlatılan Korona virüs tedbirlerine yönelik denetimler gün boyu devam etti.

MAÇKA’DAKİ HER YER DENETLENDİ
Denetimler süresince; ticari taksilerden pazar yerlerine, toplu ulaşım araçlarından lokanta ve restoranlara, kadar pek çok iş kolu ve mekânı denetlenirken; “Maske, mesafe ve temizlik konusunda gerek vatandaşların gerek iş yeri sahipleri gerekse buralarda çalışan personele gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapıldığı” ifade edildi.
Yapılan planlama ve hazırlıklar doğrultusunda il düzeyinde Valiler, ilçe düzeyinde ise Kaymakamlar ve Belediye Başkanları ile kolluk güçleri ve mekânın uzmanlık bilgisi göz önüne alınarak oluşturulan denetim ekipleri; tüm vatandaşları ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin' sloganı çerçevesinde Korona virüs salgınıyla mücadeleye katkı sunmaya davet edildi.

TEDBİRLERE UYMAYANA CEZA VAR
Yapılan uyarılar ve alınan tedbirlere uymayanlar hakkında, idarî para cezası başta olmak üzere, gerekli idarî ve adlî yaptırımların uygulanacağı belirtilerek, Maçka halkından, Korona virüs tehlikesini hafife almamalarını, tüm uyarılara ve tedbirlere mutlaka titizlikle uymaları gerektiği belirtildi.
Fatma KARAHASANOĞLU