MAÇKA MYO ARTIK DAHA MODERN

MAÇKA MYO ARTIK DAHA MODERN

MAÇKA MYO ARTIK DAHA MODERN

MAÇKA MYO ARTIK DAHA MODERN

Maçka Meslek Yüksek Okulu yapılan tadilatın ardından bambaşka bir görünüme kavuşurken, ilçe halkı okulun şimdi gerçek havasını bulduğu görüşünde.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörlüğü, bünyesinde bulunan Maçka Meslek Yüksekokulu binasını elden geçirerek hem daha modern bir görünüme kavuşturdu, hem de yapılan mantolama çalışmasıyla enerji tasarrufu yönünde önemli katkı sağladı.

MAÇKA MYO YENİ SEZONA HAZIR!
1996 Yılında yapımı tamamlanan binada 1997 yılında eğitim öğretime başlanırken zaman içerisinde binanın iç ve dışında modernizasyon anlamında onarımlar yapıldı. 2018 yılında çatısı yenilenip ısı izolasyonu yapılan binanın 2020 yılı sonunda da dış mantolama, çerçeve ve ısı yalıtımı yapılarak enerji tasarrufu yönünde önemli katkı sağlandı. Aydınlatma sistemi değiştirilerek LED lambalarla daha ekonomik olarak aydınlatılan binanın iç mekânlarının boyaları da yenilenerek bina pandemi sonrası eğitim öğretime hazır hale getirildi.

BU OKULDA YOK YOK!
Okulda yapılan çalışmalarla ilgili gazetemiz Maçka Habere açıklamalarda bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Maçka Meslek Yüksek Okulu (MYO) Sekreteri Mustafa Aksoy,
Meslek Yüksekokulu’nda halen 5 bölüm ve 7 programda eğitim öğretime devam edildiğini kaydetti. Okulda yaklaşık 700 kayıtlı öğrencinin bulunduğunu belirten Maçka MYO Sekreteri Hikmet Aksoy, güçlü bir akademik kadroya sahip okulda teknik donanım bakımından her hangi bir eksiğin bulunmadığını ifade etti.


REKTÖR ÇUVALCI VE BAŞKAN KOÇHAN’A TEŞEKKÜR
Binanın her türlü ihtiyaçlarını giderme yönünde desteğini esirgemeyen başta KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve onun nezdinde üniversite yöneticilerine şükran duygularını ileten Aksoy, Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan’a da okulun iç boya işçiliğine sunduğu katkılardan ötürü teşekkür etti.

24 YILDIR FAALİYETTE
Maçka Meslek Yüksek Okul Sekreteri Hikmet Aksoy, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;
“Okulumuz 1996 yılında yapımı tamamlandıktan sonra 1997 yılında eğitim öğretime başlamıştır. Zaman içerisinde binanın iç ve dışında modernizasyon onarımları yapılmış. 2018 yılında çatısı yenilenip ısı izolasyonu yapılan binanın 2020 yılı sonunda dış mantolama, çerçeve ve ısı yalıtımı yapılarak enerji tasarrufu yönünde önemli katkı sağlamıştır. Binanın aydınlatma sistemi değiştirilerek LED lambalarla daha ekonomik olarak aydınlatılması sağlanmış, ayrıca binanın iç mekânlarının boyaları da yenilenerek okulumuz eğitim öğretime hazır hale getirilmiştir.


YAKLAŞIK 700 ÖĞRENCİ VE 30 EĞİTİMCİ
Meslek Yüksekokulu’muzda halen 5 bölüm ve 7 programda eğitim öğretime devam edilmekte ve yaklaşık 700 kayıtlı öğrenci bulunmaktadır. 7 Profesör, 2 Docent, 4 Doktor Öğretim Üyesi ve 17 Öğretim Görevlisi ile güçlü bir akademik kadroya sahip okulumuzda teknik donanım bakımından her hangi bir eksik bulunmamaktadır.”
Fatma KARAHASANOĞLU